Los bericht bekijken
  #25  
Oud 10 augustus 2009, 18:04
Joep-100's schermafbeelding
Joep-100 Joep-100 is offline
Member
 
Geregistreerd: 14 november 2002
Locatie: Sint Pancras / Multikabel
Ziggo Internet: Alles-in-1 plus UBEE-modem
DTV: samsung DCB 9401R
Berichten: 87
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door veen3582 Bekijk bericht
Ed,

Ik heb gisteren alle apparatuur van de stroom afgehaald. Bovendien heb ik de router verplaatst van de meterkast (begane grond) naar de 1e verdieping. Ik heb me namelijk laten vertellen dat het plaatsen van de router in de meterkast tot storingen van het signaal kan leiden.

Ik heb vervolgens eerst het modem aangezet en gewacht tot deze online was. Daarna heb ik de router op de 1e verdieping aangezet. Aanvullend heb ik de laatste firmware van mijn router en update van mijn wireless lan-kaart in mijn laptop geïnstalleerd. Een en ander heeft geresulteerd in een positief effect van 1mb. Dit betekent dat op dit moment ik maximaal 2,5mb aan downloadsnelheid haal. Overigens moet ik daarbij opmerken dat de snelheid verre van constant is en alle 'kanten' opgaat.

Marc
Je hebt het steeds over mb.
Maar welke bedoel je nu eigenlijk? Mb of MB?

In jouw openings post zeg je dat je een A-i-1-extra hebt met 50 mb (ik neem aan dat je Mb bedoelt). En de 2,5 mb die je in het stukje noemt die ik quote is dat 2,5 Mb (dan zit je op een 20e van wat je hoort te hebben) of is het 2,5 MB (20Mb, ongeveer een 3e van wat je theoretisch zou moeten halen)

Ikzelf haal met mijn A-i-1-extra deze snelheden niet eens. Mag blij zijn met 14 Mb (14 Megabit)
Maar er wordt aan gewerkt volgens Ziggo.