Los bericht bekijken
  #71  
Oud 9 augustus 2009, 14:53
meesdroo's schermafbeelding
meesdroo meesdroo is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 mei 2009
Locatie: 1972 IJmuiden Multikabel
Ziggo Internet: Alles-in-1 +;Motorola SBV5121E;Sitecom WL-600;IPCOP 1.4.21+CopFilter;Linksys 54G;Sparc;PC's;MACs
DTV: humax IR-FOX C; samsung DCB-B270R.
Berichten: 704
Exclamation

Leonardo,

Wat ik juist voortdurend duidelijk probeer te maken is dat de standaard instellingen op zijn zachtst gezegd niet optimaal, en bij gebruik van low quality routers zelfs uitgesproken slecht zijn.

Aan Xs4All heb ik (en de helpdesk) bovendien geen enkele boodschap. De daarbij gebruikte modem/router kan het verschil uitmaken, de instellingen van je PC kunnen verschil uitmaken, de gebruikte MTU in combinatie met je persoonlijk firewall kan verschil uitmaken, je RWIN kan verschil uitmaken, kortom het enige wat uit dit verhaal naar voren komt is dat er een verschil is tussen xs4all en ziggo en dat het aan van alles kan liggen.

Daar kan dit forum niets mee doen en daar kan de helpdesk ook niets mee doen.

Wanneer je dat opgelost wilt hebben zul je metingen moeten verrichten (vergelijk het maar met een dokter die vraagt: als ik hierop druk doet het dan pijn?).

Dit gedeelte van het forum is een technisch gedeelte; wij kunnen alleen functioneren bij de gratie van de (harde cijfermatige) gegevens die wij in antwoord op ónze vragen krijgen van de man/vrouw met een probleem.

Voor klagers, die daar geen zin in hebben of de zin daar niet van inzien, heeft het forum "borrelpraat" en aanverwante groepen.

Mees de Roo
__________________
Er bestaan 10 verschillende soorten mensen; de ene soort kan binair rekenen en de andere niet.