Discussie: Vraag: meerdere HD tv's?
Los bericht bekijken
  #9  
Oud 9 augustus 2009, 13:52
honingbij's schermafbeelding
honingbij honingbij is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 8 augustus 2009
Locatie: Soest
Ziggo Internet: alles-in-1 plus, motorola SBV5120E
DTV: 2 x humax IRHD-5000C
Berichten: 7
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door GolfTouch Bekijk bericht
Ik snap deze gehele reactie niet.

Het enige wat je wil zeggen is dat het signaal van Ziggo niet goed tot slecht is.

TS wil graag HDTV kijken. Jij begint over een Blue-ray speler en blue-ray disks. Zeer vreemde vergelijking met digitale kabel televisie.

Het signaal van Ziggo is gewoon prima. In combinatie met langere kabels en meerdere tv's, radio's en digitale ontvangers ondervang je met een versterker het signaal dat door deze (meerdere in huis) aansluitingen afneemt. Dat heeft dus niets te maken met een slecht signaal versterken.

Als U zo negatief over Ziggo en zijn signaal bent bemoeit U zich dan niet met discussies zoals de TS start. Aan Uw antwoorden heeft hij niets.
Om te beginnen bepaalt niet u wie en op welk moment er wil reageren ... mijn reactie is overigens niet negatief over Ziggo maar over de HD kwaliteit van Ned.1,2 en 3 ... met mij, als u tenminste de moeite wilt nemen die te lezen, zijn er nog een paar deelnemers die hierover vragen en/of opmerkingen hebben.

Als u zo positief bent probeer die deelnemers aan dit forum dan uit te leggen wat ze verkeerd doen en leg gelijk uit hoe het kan dat uit een pakket van honderden zenders er drie zijn die een discussies losmaken.