Los bericht bekijken
  #1579  
Oud 9 augustus 2009, 10:45
ArChie's schermafbeelding
ArChie ArChie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2005
Locatie: -
Berichten: 3.916
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jk-gouda Bekijk bericht
Met zijn beleidsmatige kritiek ben ik het niet altijd eens, maar ..so what??
Precies, ik heb kritiek op het beleid van Ziggo. Ik ben niet iemand die alle verklaringen van Ziggo medewerkers als zoete koek slikt, maar zelf uitzoekt hoe zaken (technisch) in elkaar zitten. Op basis daarvan vorm ik mijn mening en die mening plaats ik op forums. Daar mogen anderen het mee eens zijn of niet. Ik ben het immers ook niet altijd eens met anderen.

Anoniem heeft er in de loop der jaren voor gekozen om het beleid van Ziggo te gaan vertegenwoordigen en verdedigen op de forums. Dat is zijn keuze. Daarvoor hield hij zich alleen bezig met technische zaken op het TV Home forum. Ik reageer niet op Anoniem persoonlijk, maar op zijn verdediging van het Ziggo beleid. Ik ga dus inhoudelijk in op de door hem aangedragen argumenten waarbij ik er bewust voor kies om niet direct met hem de discussie aan te gaan, maar in het algemeen te reageren op het door hem uitgedragen Ziggo beleid. Desondanks probeert CeeS er weer op zijn manier een draai aan te geven zodat het lijkt dat ik Anoniem persoonlijk aan het aanvallen ben. Kennelijk wil CeeS aan Ziggo en haar medewerkers laten zien dat de forumleiding haar best doet om mij in het gareel te krijgen. CeeS doet dat wel vaker met personen op dit forum die naar zijn zin te veel kritiek op Ziggo hebben. CeeS hoopt op bijval zodat hij daarna met maatregelen tegen mij kan komen.

Door deze gerichte actie van CeeS op mijn persoon hebben we hier nu een heel off-topic geleuter over mij. Wat mij betreft verplaatst een moderator al die off-topic reacties naar een "Wat is die ArChie toch een hufter" topic in de "Borrelpraat" sectie zodat we hier weer on-topic verder kunnen. Daarbij blijf ik mijn mening verkondigen over het beleid van Ziggo. En die mening zal door de aanhangers van Ziggo wel als flaming worden afgedaan zodat ze niet inhoudelijk hoeven te reageren, so be it.