Los bericht bekijken
  #20  
Oud 9 augustus 2009, 00:38
Fjacobse's schermafbeelding
Fjacobse Fjacobse is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 27 juni 2009
Locatie: Zoetermeer / Casema
Ziggo Internet: Ai1-plus
DTV: Samsung UE48H6400AWXXH Neotion, 32pfl7675H/12 Neotion, Samsung DCB-H380, Humax IR-FOX C(2x), Samsung
Berichten: 1.106
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Pio Bekijk bericht
Begrijp ik dan goed dat mensen met een Sony met CI+ slot straks verplicht een ZiggoCAM moeten gebruiken en om die werkend te krijgen de firmware update uit moeten voeren?
Dan ben je aan de goden overgeleverd met je Sony.
Niet alleen met je Sony. Zoals ik het begrijp, is iedereen die een tv heeft met een CI+ slot binnen korte tijd de klos. In tegenstelling tot wat Ziggo beweerde in het voorjaar (we gaan de komende 1,5 a 2 jaar niet bewust mensen met een Alphacrypt tegenwerken) blijkt dit verhaal nu voor de mensen met een TV met CI+ slot en een Alphacrypt niet op te gaan.

Ik was echt toe aan een nieuwe TV, deed wat research en besloot om een TV te kopen met CI+ (vooor de toekomst). Netjes even gekeken wat Ziggo daarover te melden had. Volgens Ziggo zouden ze de eerste anderhalf tot 2 jaar de Alphacrypt niet tegenwerken. Dus ik dacht (omdat de CI+ CAM van Ziggo steeds maar uitgesteld werd), ik koop een Alphacrypt voor die anderhalf tot 2 jaar.
Komen ze nu ineens met de mededeling dat TV's met een CI+ slot (en Alphacrypt) binnen 14 dagen op zwart gaan. Daar zakt m'n broek van af.
Bovendien is mij nog steeds de noodzaak van deze maatregel niet duidelijk. Aan de ene kant laten ze TV's met CI slot de komende tijd met rust en de TV's met CI+ slot worden met hun Alphacrypt direct de nek omgedraaid!

Denk je goed speurwerk te hebben verricht. En, om met Herman Kuiphof te spreken, zijn we er toch weer ingetuind!

Maar goed, het financiële aspect kom ik wel te boven en een CI+ CAM is zo aangeschaft (oeps, dat hoop ik tenminste), maar ik ben bang, aangezien Ziggo de eerste is die deze techniek introduceert, deze module vol bugs zal zitten en ik daar weer problemen mee krijg!

Kortom, ik zie de toekomst hoopvol, maar niet met heel veel vertrouwen tegemoet!

Laatst gewijzigd door Fjacobse; 9 augustus 2009 om 09:37 Reden: tekstuele aanpassing