Los bericht bekijken
  #1568  
Oud 8 augustus 2009, 22:00
catastrofus's schermafbeelding
catastrofus catastrofus is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 25 maart 2008
Locatie: Hengelo@Home (NID 9001)
Ziggo Internet: AI1+/EPC3212/WRT610N
DTV: TV-plus + ongecertificeerd spul
Berichten: 7.170
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Fjacobse Bekijk bericht
Zonder eea tot op detail in te gaan, kun je je ook afvragen waarom een aantal mensen negatief reageert! Daar zal ook wel een reden voor zijn!
Ik ervaar persoonlijk ArChie's reacties op als kritisch (naar Ziggo), met verstand van zaken en niet direct "op de man gespeeld", hoewel je misschien "kritisch naar Ziggo" indirect kunt opvatten, als kritisch naar 'anoniem', aangezien hij min of meer Ziggo vertegenwoordigt op dit forum.

Juist door de kritische opmerkingen van oa ArChie houdt dit forum, naar mijn idee, zijn waarde en blijft iedereen alert.
Ik zou dan ook zeggen: "ArChie (en anderen), ga zo door"! Aan eenzijdige informatie/opmerkingen hebben we ook niets (althans ik in ieder geval niet)!

Juist door het kritisch naar elkaar toe zijn met pittige discussies (overigens wel met het nodige respect tov elkaar) is dit een waardevol forum!
En hier ben ik het uiteraard volledig mee eens! ArChie is kritisch, wellicht soms te (sommigen vinden van wel, ik vind van niet), maar hij heeft waardevolle kennis over de zaken die spelen vwb de kabelboer-perikelen en kan dat onderbouwen met feiten en legt vaak de vinger op de zere plek die ontstaan is door een aktie van de kabelboer. Ik zie er, in ieder geval, geen '"flame-achtige" opmerkingen' op eventuele 'denigrerende' toon in. Kijk, Anoniem zit zowiezo in het midden van 2 kampen, of hij nu door links of rechts geslagen wordt, tsja hij verwoordt het idee van de kabelboer, dat geloof je op z'n woord of je hebt er andere gedachten bij...

Gert.
__________________
2 x et10k (CCCS, PLi4) met een Synology ds211+ (2 x 3TB raid1) ziggo oost + A1/A2/A3/HB TechniSat.