Los bericht bekijken
  #9  
Oud 8 augustus 2009, 16:46
Okugi's schermafbeelding
Okugi Okugi is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 21 oktober 2008
Locatie: Ziggo
Berichten: 11
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ed Bekijk bericht
En mocht je het gaan bestellen vandaag... vul even je telefoonnummer in op de Ziggo site, dan bellen ze jou binnen een paar minuten terug. Kost het je ook nog eens helemaal niets. Maak inderdaad melding dat je in Cogas gebied woont en gebruik wilt maken van de uitzonderingsregel betreffende Cogas. Dat Cogas-kosten dus in mindering moeten worden gebracht op de kosten van Alles in 1 pakket. Als het goed is weten de medewerkers daar van af.

Kleine tip nog: schrijf alle info op.

- Naam medewerker.
- Ordernummer cq ticketnummer.
- Gegevens betreffende nummerportering KPN (zeg zelf niets op bij KPN!!!).

Op deze manier moet alles goed komen.
Wat betreft de korting: Hier hoeft de medewerker die je aan de lijn krijgt niks voor te doen, de korting wordt automatisch toegepast in het systeem.

Ordernummer wordt nooit doorgegeven, het is trouwens ook niet altijd mogelijk voor de desbetreffende medewerker om een ordernummer door te geven.

De gegevens die je nodig hebt betreffende de nummerportering zijn de naam waar het abonnement bij je huidige telefonie aanbieder op staat en natuurlijk het telefoonnummer dat over dient te worden genomen. Indien je ook internet door Ziggo op wilt laten zetten is er tevens een contract-/klantnummer nodig van je internet abonnement bij je huidige internet aanbieder. (Dit is overigens niet nodig als je een gecombineerd abonnement hebt zoals Surfen&Bellen van HetNet of InternetPlusBellen van KPN)

En, zoals eerder al is aangegeven, het is niet mogelijk om zelf te kiezen welk merk ontvanger je krijgt. Dit zal in alle gevallen een Humax of een Samsung ontvanger zijn, bij de SD ontvangers, de HD ontvangers èn bij de PVR ontvangers.
__________________
Ziggo Sales Medewerker