Los bericht bekijken
  #1559  
Oud 8 augustus 2009, 16:05
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.460
Standaard

Ik vraag me wel eens af waarom sommige mensen proberen om alleen maar negatief te reageren op veel wat geschreven wordt in plaats van nuttige informatie te geven.

De vraag van SheikYerbouti aan Anoniem was:

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door SheikYerbouti Bekijk bericht
Misschien zou je kunnen toelichten wat je bedoelt, want ik gebruik al sinds 2006 DVB-C timeshiftrecording met mijn FloppyDTV. En de Humax 5050 kan dit toch ook? Bedoel je soms geïntegreerd in een TV?
ArChie geeft dan antwoord, maar wat is het nut daarvan ??

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ArChie Bekijk bericht
Is ook helemaal geen innovatie en heeft ook weinig te maken met CI+. Dergelijke timeshift en opname functionaliteit zit namelijk al jaren in TV toestellen van Loewe, Sharp, Metz en TechniSat met een DVB-C tuner en standaard DVB CI slot. Ziggo probeert alleen het gebruik daarvan onmogelijk te maken door de geldigheid van sleutels zo kort mogelijk te zetten.
Want het blijkt dus wél een nieuwe innovatie te zijn blijkt uit de reactie van Anoniem die vóór ArChie's reactie geplaatst was. Blijkbaar gelooft ArChie dit weer eens niet en vindt het nodig de zoveelste offtopic hatelijke opmerking verwerkt in een post te maken. Dat begint zo langzamerhand een beetje vervelend te worden. Je standpunt is ondertussen wel duidelijk en dat mag je hier plaatsen, maar botweg op elke post een soort "flame-achtige" opmerking maken en denigrerende toon als iemand daar iets van zegt moet je eens mee stoppen. Het begint verdacht veel op een flame-war en het bewust proberen wegpesten van anoniem te lijken als ik alle posts van de laatste paar weken van een aantal mensen zo bekijk.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door anoniem Bekijk bericht
deze functie wordt dan ondergebracht in de CI+ CAM waarbij voor de opslag gebruik gemaakt wordt van een memory stick in de CICAM.
Dat lijkt me toch duidelijk iets nieuws, timeshiften op een TV die dat zelf niet kan.....
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....