Los bericht bekijken
  #47  
Oud 8 augustus 2009, 15:26
marcelsmit's schermafbeelding
marcelsmit marcelsmit is offline
Member
 
Geregistreerd: 18 juni 2008
Locatie: Heemskerk/Casema
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra
DTV: CI+ module
Berichten: 60
Standaard

Dat virtuele 2e ip adres heb ik niet aangemaakt omdat ik geen flauw idee heb hoe dat moet,al die andere opties uit mees zijn post heb ik wel geprobeerd,alle zonder resultaat.

Bij mijn oude modem kon ik wel zonder problemen 192.168.100.1 intypen en in de modem kijken terwijl ik online was.

Ik heb net mijn router naar de factory settings terug gezet en opnieuw een setup gedaan en het surfen lijkt nu stukken beter te gaan echter valt mijn upload snelheid erg tegen,ik haal maar rond de 1,7 mbit/s terwijl dit toch zeker 4 a 5 moet zijn,de downloadsnelheid zit ik rond de 33 mbit,is wel goed maar zou toch ook minimaal 45 moeten zijn.
Ik ben ook verhuisd van quicknet gebied naar casema gebied en merk dat ik bij de line qualitytest op dslreports.com een veel hogere latency haal dan voorheen,normaal zat ik op de 87 ms en nu op 114ms,had het al wel verwacht aangezien het casema netwerk stukken slechter is dan het quicknet netwerk maar toch is het een teleurstelling.

Als ik in mijn router de pc's die aan de router hangen een 172.16.0.0/12 ip adres geef werkt dat ook begrijp ik? is dit geen oude ip adres lijn die je vroeger gebruikte met lan via hubs?