Los bericht bekijken
  #283  
Oud 7 augustus 2009, 19:06
DVB-Extraterrestrial's schermafbeelding
DVB-Extraterrestrial DVB-Extraterrestrial is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 25 juli 2009
Locatie: Garnwerd
DTV: iDTV KDL-46W5500E SMiT CI+ CAM
Berichten: 23
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door anoniem Bekijk bericht
Ik heb vandaag de sorteer functie gezien, betreffende submenu stelt de klant ook in de gelegenheid een kanaal te deleten. Het kanaal is vervolgens niet terug te halen. Als je dit per abuis zou doen dan moet je een complete herinstallatie uitvoeren. Verder heeft de oude release wel een ondersteuning van de kanaal nummering (geimplementeerd volgens de ziggo / c-book eisen), maar geen ondersteuning voor de zgn HD simulcast descriptor (die ervoor zorgt dat ned 1/2/3 HD op 1/2/3 komt te staan).

De nieuwe release heeft ook een aantal andere fixes waaronder de communicatie met de CAM. Als je de release niet wilt gebruiken dan blijf je verstoken van alle fixes nu en in de toekomst.

Ik wil met sony overleggen of de sorteer functie opnieuw opgenomen kan worden.

Ik graag hoor van de echte Sony gebruikers, wat ze van een dergelijk voorstel vinden en hoe groot het probleem nu echt is. Graag een reactie met informatie over het toestel dat je in gebruik hebt.

1. type..
2. ...
3. software
Anoniem,

Ik zou het als Sony gebruiker zeer op prijs stellen als je dit wilt doen. Voor mij is het erg belangrijk dat ik zenders kan sorteren in de basislijst, ik wil niet klooien met favorietenlijstjes. Op dit moment staan alle updatefuncties van mijn TV uit en ben tevreden met mijn huidige FW. Ik beschouw het sorten van zenders als heilig op een televisie...

Als de sorteerfunctie terugkomt voor digitaal, sluit ik niet uit (alleen als het noodzakelijk is), naar een nieuwere FW te upgraden..

Misschien kun je Sony gelijk even overtuigen de TV geschikt te maken voor de installatie van een lagere FW?

Model: KDL-46W5500E
FW: 1.303EA