Los bericht bekijken
  #281  
Oud 7 augustus 2009, 13:15
Sjoop1985's schermafbeelding
Sjoop1985 Sjoop1985 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 19 mei 2009
Locatie: Linne (Limburg)/@Home
Ziggo Internet: Alles in Eén Plus, Cisco modem
DTV: Sony Bravia KDL-40NX720 + Ziggo SMiT CI+ CAM & Humax iHDR 5200c
Berichten: 129
Standaard

Een W5500 met firmware 1.303EA hier.
Hoewel ik net als anderen van gedachten ben dat de vaste volgorde van de kanalenlijst geen uitsluitend technische reden heeft, kan ik goed begrijpen dat Ziggo de lijst graag wil houden zoals 'ie is.
Ik zou het wel op prijs stellen als er een oplossing gevonden wordt in sorteerbare, zapbare favorietenlijstjes. Of, zoals Samsung het doet, een schaduwlijst, gekoppeld aan de hoofdlijst, waarin wel geschoven en verwijderd kan worden. (Al kan ik me voorstellen dat dit een zeer ingrijpende software wijziging zal inhouden)

Wat voor mij echter veel belangrijker is, is dat ik een firmwareversie krijg zonder bugs. De versie die ik nu heb werkt probleemloos. In dit topic zijn er geluiden dat de nieuwe (test)firmware bugs bevat. Ik heb er denk ik meer problemen mee dat een nieuwe firmware door onzorgvuldigheid niet naar behoren werkt en random functies doet vervallen, dan een specifieke functie die gewist wordt.

Ten slotte, als er toch met Sony over de lijstvolgorde gepraat wordt, mag er ook wel voor gezorgd worden dat de laatste 100 á 200 nummers van de kanalanlijst komen te staan zoals ze staan moeten, een juiste implementatie van de radiozenders dus.