Los bericht bekijken
  #274  
Oud 7 augustus 2009, 07:44
Jdd's schermafbeelding
Jdd Jdd is offline
Inactieve account
 
Geregistreerd: 24 maart 2008
Locatie: Ziggo (Casema)
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra
DTV: 9401 | Alphacrypt 3.19 (W4000)
Berichten: 1.087
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door anoniem Bekijk bericht
Ik wil met sony overleggen of de sorteer functie opnieuw opgenomen kan worden.

Ik graag hoor van de echte Sony gebruikers, wat ze van een dergelijk voorstel vinden en hoe groot het probleem nu echt is. Graag een reactie met informatie over het toestel dat je in gebruik hebt.

1. type..
2. ...
3. software
Anoniem, ik ondersteun van harte je voorstel.

Ik heb zelf een sony W4000 dus heb er zelf inhoudelijk geen last van, maar gebruik wel de sorteer functie. De reden hiervoor is.

- De (door mij) meest bekeken zenders staan vooraan, de mindere verder weg. De niet staan in geval van favourites niet eens ingesteld.

- De lijst in door de jaren heen zo gegroeid, bbc staat bijvoorbleeld al 30 jaar hier op 7 en 8. Geen zender die zich blabla7 of hutsefluts8 noemt zal hier iets aan doen. Tot 19 staat de volgorde vast en wijzigd alleen als er hierin een zender komt te vervallen.

- Ik wil rust hebben in de lijst, en niet als werkzaamheden zijn of zenders komen te vervallen/ bij komen er in eens een zender reshuffle is er van alles op een andere plek zit.

- Er zijn naar mijn mening veel rommelzenders, die al dan niet door betalen, een "mooi" nummer hebben. Bij niet sorteren moet je als je zapped hier toch langs. Of je moet het ziggo kanaal nummer onthouden, maar die kan weer wijzigen (zie item hier boven).
Digitaal zappen gaat niet supersnel, en dus wordt dit vrij snel ergelijk.