Los bericht bekijken
  #273  
Oud 7 augustus 2009, 07:12
Jdd's schermafbeelding
Jdd Jdd is offline
Inactieve account
 
Geregistreerd: 24 maart 2008
Locatie: Ziggo (Casema)
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra
DTV: 9401 | Alphacrypt 3.19 (W4000)
Berichten: 1.087
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Riparius Bekijk bericht
Op deze manier blijft het een welles-nietes spelletje. Feit is dat Ziggo zich op een negatieve manier bemoeit met de functionaliteit c.q. de gebruikersinterface van TV-toestellen die eigendom zijn van abonnees, terwijl ze daar niets over te zeggen zouden moeten hebben. De extra eisen die Ziggo stelt hebben namelijk niets met de CI+ certificatie van de toestellen in kwestie van doen, Ziggo gaat daar zelfs niet over.
Ziggo heeft alles te zeggen over het label "Ziggo gecertificeerd" en de eisen die zij daar aan stellen.

Dat Ziggo, in mijn ogen, verantwoordelijk is voor de updates die over hun netwerk zijn gedaan. Ja. (Rijkswater staat is ook verantwoordelijk voor schade aan je auto als dit veroorzaakt is door slecht onderhoudt aan het wegdek van de snelweg)

Is Sony dom bezig geweest. Ja.

Maar dit wil niet zeggen dat zich geen sortering, op wat voor mannier dan ook, op de kanaal volgorde wil hebben.Citaat:
Verder ben je wat naief als je de motivatie van Anoniem om de basiskanaalnummers niet te kunnen wijzigen voor zoete koek slikt. Anoniem is in dienst van Ziggo en verkondigt daarmee ook de standpunten van zijn werkgever.
Precies, Anoniem verkondigt het standpunt van zijn werkgever. Kan hij iets niet zeggen dan krijg je , tot frustatie van sommigen, geen of een ontwijkkende reactie.

Dat hij dus aangeeft dat het ziggo niet uitmaakt, alleen op de basis lijst niet. Zegt dus heel veel.

Citaat:
Zoals ook in deze thread en elders op dit forum al is aangegeven (onder meer door Archie en ondergetekende) liggen er hele andere motieven aan de vaste kanalenlijst ten grondslag dan men officieel aangeeft.
Er zitten velen personen op dit forum, wil dat maar zeggen dat alles wat er gezegt maar waar is ??
Begrijp me niet verkeerd, ik sta voor een groot deel achter wat er gezegt wordt. Maar in de emotie wordt er ook vaak hier en daar wel iets verdraaid.

Wat zender volgorde betreft is het gewoon weg niet waar dat ziggo dit totaal niet wil hebben.