Los bericht bekijken
  #1493  
Oud 7 augustus 2009, 00:08
MikeB78's schermafbeelding
MikeB78 MikeB78 is offline
Member
 
Geregistreerd: 23 april 2009
Locatie: Den Haag
Berichten: 48
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door BenJ Bekijk bericht
Ik heb het een paar keer terug gelezen wat ik schreef maar ik daar jouw kwalifikaties daar niet in terugvinden. maar voor alle duidelijkheid.
Anoniem houdt zich in sommige antwoorden op de vlakte. Je kan dan wel doorvragen, of zoals sommigen nog feller worden, maar het antwoord dat men wil hebben zal je niet krijgen. Daarentegen zie ik ook dat antwoorden van anoniem niet passen in de aannames die men zelf doet of theoriën die men er op na houdt. Daar wordt anoniem gewoon in twijfel getrokken.

Men denkt soms zoveel verstand van zaken te hebben dat men de eigen kennis verheft boven die van Ziggo. Lichtelijk aanmatigend en bovendien nogal eens op een denigrerende manier neergezet.

Kennis en ervaring wordt hier niet altijd op basis van wederzijds respect uitgewisseld. Wel verwacht men dat van Ziggo, maar als klant hoeven we ons daar niet aan te houden, want Ziggo verdient niet beter.

Wat me hier verder stoort is dat enkelen in discussies Ziggo in de hoek meent te moeten zetten en regelmatig betoogt hoe slecht ze wel niet zijn. Als vervolgens posters hier in willen nuanceren dan worden ook deze in diezelfde hoek neergezet. Dit is geen dialoog meer en strookt allerminst met de opzet van dit forum. Ik denk dat ik maar een aantal mensen beter kan verwijzen naar de AntiZiggo Hyves

Het is gewoon doodzonde van sommige in de basis hele goede en legitieme discussies die soms compleet worden overschaduwd door anti Ziggo gevoelens.

Ik ben een tevreden ziggo klant, en heb geen enkele aanleiding om er enige anti-ziggo gevoelens op na te houden. Ik ben wel kritisch ten aanzien van de CI+ ontwikkelingen. Deze ontwikkelingen zouden mij namelijk in mijn mogelijkheden kunnen gaan beperken, terwijk ik juist erg tevreden ben met mijn huidige kijksituatie.

Ik houd er geen theorieen op na, en ik denk ook geen verstand van zaken te hebben. Ik wil wel graag weten wat de redenen zijn waardoor mijn mogelijkheden in de toekomst zouden kunnen worden beperkt. Dit lijkt mij een legitieme discussie.

Het hoofdargument van anoniem ter verdediging van de vaste basislijst is het bieden van service aan klanten (zoals geen scan hoeven doen bij netwerk wijzigingen). Deze argumentatie vind ik niet sterk. Vandaar dat ik doorvraag naar eventuele andere motieven, die ook door anderen op dit forum zijn aangekaart.

Iedere associatie die jij hierbij maakt is voor jouw rekening. Nogmaals, ik ben niet anti-ziggo, heb niets met complot theorieen, wil niemand in een hoek zetten en doe niet aan hyves . Ik ben slechts een klant die op zoek is naar informatie.