Discussie: geen mail verzenden
Los bericht bekijken
  #11  
Oud 6 augustus 2009, 22:52
erikk's schermafbeelding
erikk erikk is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 4 augustus 2009
Locatie: groningen @home sinds 2006
Berichten: 5
Standaard

Mijn klacht aan Ziggo via het contact formulier van de website en onderwerp 'misbruik' heeft al wat gedaan :
Citaat:
Wij vinden het zeer spijtig dat onze dienstverlening niet naar wens verlopen is. Voor de tekortkomingen in onze dienstverlening bieden wij u onze excuses aan. Tevens zullen wij uw ervaringen ten harte nemen, zodat wij onze service kunnen verbeteren.

Na controle blijkt het IP-adres 94.212.46.232 gekoppeld te zijn geweest aan uw router. Dit zou dan ook het IP-adres moeten zijn, waarbij u verzend problemen ervaart. Om er zeker van te zijn waardoor het probleem veroorzaakt wordt, hebben wij de betreffende afdeling gevraagd om na te gaan of er op het betreffende IP-adres een zogenaamde SMTP blokkade is geplaatst.
Vind ik toch netjes en klinkt heel anders dan mijn laatste contact via de helpdesk
Citaat:
ik: de mail server van Ziggo weigert de verbinding, dat moeten jullie toch kunnen nagaan
ziggo: nee, daar kan ik u niet mee helpen
ik: maar het is toch de expertise van Ziggo om een verbinding te maken tussen mij en de server? Iemand moet toch ook die server beheren?
ziggo: ik kan u daar niet bij helpen en mijn collega's ook niet. Ik zou niet weten wie u kan helpen en als ik het wel zou weten zou ik het u niet mogen vertellen.
Mijn tip is om bij problemen een klacht te melden via de website. Hoe snel er daadwerkelijk wat wordt gedaan weet ik niet. De MAC-clone is een mooie hack voor een directe oplossing maar dit kan niet de bedoeling zijn. Zie jij het je moeder b.v. al per telefoon uitleggen? Ik dacht het niet. Trouwens nog een correctie; met mijn laptop direct aan de modem geeft ipconfig /all een MAC die in de router gezet hetzelfde IP oplevert als zonder router. Dit lijkt het MAC adres van de laptop te zijn en niet die van de modem en dus heb ik precies CeeS zijn oplossing uitgevoerd. Een andere laptop aan de modem geeft een ander IP en die is ook OK. De MAC adressen van beide computers geven twee verschillende IP adressen 94.212.50.xx die werken en de MAC van de router geeft een IP adres 94.212.46.xxx dat op niet werkt. Toeval?

Laatst gewijzigd door mod-2; 7 augustus 2009 om 23:52 Reden: emailadres verwijderd ivm spambots