Los bericht bekijken
  #262  
Oud 6 augustus 2009, 19:24
Riparius's schermafbeelding
Riparius Riparius is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 maart 2009
Locatie: ***
Berichten: 3.926
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jdd Bekijk bericht
Wat je zegt dat jij functionaliteit op 1 bepaalde plek wil hebben, dat wil niet zeggen dat ziggo het niet wil hebben.

Analoog is niet gelijk aan digitaal, daar moeten nu eenmaal met andere zaken worden rekening gehouden.

Als ziggo sorteren zou willen tegen houden, dan was de functionaliteit tot sorteren op wat voor mannier dan ook niet aanwezig in wel gecertificeerde ontvangers.

Tevens heeft Anoniem dit ook in deze thread aangegeven dat het ze niet uitmaakt, alleen niet in de basislijst en de reden daarvoor heeft hij ook aangegeven.
Op deze manier blijft het een welles-nietes spelletje. Feit is dat Ziggo zich op een negatieve manier bemoeit met de functionaliteit c.q. de gebruikersinterface van TV-toestellen die eigendom zijn van abonnees, terwijl ze daar niets over te zeggen zouden moeten hebben. De extra eisen die Ziggo stelt hebben namelijk niets met de CI+ certificatie van de toestellen in kwestie van doen, Ziggo gaat daar zelfs niet over.

Verder ben je wat naief als je de motivatie van Anoniem om de basiskanaalnummers niet te kunnen wijzigen voor zoete koek slikt. Anoniem is in dienst van Ziggo en verkondigt daarmee ook de standpunten van zijn werkgever. Zoals ook in deze thread en elders op dit forum al is aangegeven (onder meer door Archie en ondergetekende) liggen er hele andere motieven aan de vaste kanalenlijst ten grondslag dan men officieel aangeeft.