Los bericht bekijken
  #15  
Oud 6 augustus 2009, 17:38
Riparius's schermafbeelding
Riparius Riparius is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 maart 2009
Locatie: ***
Berichten: 3.926
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jack-2007 Bekijk bericht
Toch nog 1 vraagje over EPG.

Een kennis van mij heeft een oudere decoder van Humax en die heeft aldoor problemen met de EPG en de klok. EPG opvragen duurt vaak wel meer als 5 minuten !

Is dat bij de 5050 verbeterd ?
Je bedoelt waarschijnlijk de Humax IR-FOX C. Op dit forum kun je voldoende lezen over de klokproblemen met deze decoder. Ik heb deze decoder zelf ook en ik heb absoluut geen problemen met de klok of de EPG van deze decoder. De oorzaak van deze verschillen blijft onduidelijk want de firmware versie in mijn exemplaar is exact dezelfde als de firmware in de exemplaren van mensen die wel de genoemde problemen hebben. Kortom, je kunt uit het feit dat iemand anders een probleem heeft niet met zekerheid afleiden dat je zelf ook dat probleem zult hebben. Het omgekeerde is ook mogelijk: misschien stuit jij wel op een probleem dat nog niemand anders heeft geconstateerd. Geen garanties dus.

De Humax 5050C is wel een heel ander apparaat dan de Humax IR-FOX C, dus je kunt problemen met de oudere decoder niet zomaar extrapoleren. Als je wel een indicatie wil krijgen van wat er allemaal mis is met de Humax 5050C, raadpleeg dan even de buglist. Die buglist is overigens niet volledig.