Los bericht bekijken
  #249  
Oud 6 augustus 2009, 12:37
ArChie's schermafbeelding
ArChie ArChie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2005
Locatie: -
Berichten: 3.916
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door copymaster Bekijk bericht
Archie, als je een reactie op mijn bericht geeft zou ik het op prijs stellen als je deze eerst goed leest. Ik heb het hier over een reguliere officiŽle firmware update en NIET over een test firmware.
Een Ziggo medewerker schreef in dit topic het volgende:

Citaat:
Wij hebben een release op het netwerk staan voor het testen van de Sony CI+ toestellen.
Nu kunnen we in deze discussie allerlei verzachtende omstandigheden proberen te verzinnen voor Ziggo, maar het lijkt mij duidelijk dat de firmware release waar het over gaat daar staat voor test doeleinden, een test release dus. Daarom haalde ik uit jouw reactie nog eens het expliciet het stukje "in al hun onschuld" aan om aan te geven waar ik op reageerde. En zelfs al zou deze versie uiteindelijk worden uitgeroepen tot de officiŽle release zijn van Sony, dan nog zou Ziggo eerst de klanten op de hoogte kunnen brengen van het feit dat Ziggo vanaf een bepaalde datum begint met het verspreiden van officiŽle firmware updates voor TV's zodat de klanten daar rekening mee kunnen houden.

Gezien de bugs in deze test release is het overigens niet te hopen dat dit de officiŽle release gaat worden, want dan is het toch echt onbegrijpelijk dat de testers niet gezien hebben dat er menu items zijn zonder naam en ook andere zaken niet meer goed werken zoals aangeven in dit topic. Maar dat terzijde.