Discussie: geen mail verzenden
Los bericht bekijken
  #10  
Oud 5 augustus 2009, 23:39
erikk's schermafbeelding
erikk erikk is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 4 augustus 2009
Locatie: groningen @home sinds 2006
Berichten: 5
Standaard

Heb inmiddels op dit forum wat meer ervaringen gelezen over IP blokkades. De bijdragen van no-bit 'kan NIE mailen NIE' zijn bij vlagen hilarisch en laten zien dat als je vastloopt op een helpdesk je het beste je gevoel voor humor koestert.

Maar nu even hierover
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CeeS Bekijk bericht
IP-adressen kunnen worden geblokkeerd doordat de 'eigenaar' van dat ip-adres spam heeft verzonden (doordat misschien zijn pc geinfecteerd is geweest met malware).
Ik ben mij van geen kwaad bewust, heb zeker geen 1000 mails aan een vriendenclub gestuurd en hoop ook dat mijn anti-virus zijn werk doet, indien nodig. Het kan dat ik een ander, 'fout' IP adres kreeg na een weekje vakantie voor mij en de router? Grappig. Heb ik nou zo'n mazzel of komt dit vaak voor? Aan de hoeveelheid reacties te lezen het eerste. Of men accepteert het als ziggo zegt dat het eigenlijk alleen nog webmail ondersteunt.

Heb ook maar een klacht bij ziggo neergelegd dat het in mijn geval een blokkade ontkent/niet kan/niet wil nagaan. Eens kijken wat het doet behalve
Citaat:
Bedankt voor het opsturen van je vraag of klacht. Je stelt ons daarmee in de gelegenheid om onze diensten weer te verbeteren.