Los bericht bekijken
  #20  
Oud 5 augustus 2009, 20:40
fredrix16's schermafbeelding
fredrix16 fredrix16 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 22 november 2008
Locatie: Sittard
Berichten: 17
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door SheikYerbouti Bekijk bericht
Die tactiek pas ik ook toe en ik kwam eind juni ook bij PlasmaDiscounter uit. Niks mis mee, volgens mij. Wat vind je eigenlijk van de opstarttijd van de 8404H? Ik begin er steeds meer van te balen dat ik 16 seconden moet wachten voor ik beeld heb en vervolgens nog 14 seconden moet wachten tot mijn afstandsbediening werkt. Dat is samen 30 seconden voordat de TV volledig werkt en dat vind ik eigenlijk onacceptabel voor een TV uit 2009.

Daar heb je inderdaad een punt. Ik laat de TV meestal op standby staan, dan duurt het naar mijn idee minder lang voordat mijn TV gebruiksklaar is.
Dan duurt het inderdaad nog een paar seconden voordat de afstandsbediening reageert. Dat vind ik wel irritant, vooral als de TV wat harder staat, en je hem stiller wilt zetten. De Sony W4500 heeft overigens ook een opstarttijd. Alleen is deze wel een stuk korter dan bij de Philips, en gelijk gebruiksklaar.

Daarnaast vind ik het ook vrij irritant dat je bij het oproepen van de EPG (electronische programma gids) steeds bij kanaal 1 begint. De Sony begint op het kanaal dat ik aan het bekijken ben. Heb jij dit probleem ook?