Discussie: Bug&Wishlist
Los bericht bekijken
  #855  
Oud 5 augustus 2009, 20:19
ArChie's schermafbeelding
ArChie ArChie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2005
Locatie: -
Berichten: 3.916
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door GolfTouch Bekijk bericht
Ik vraag mezelf af waarop jij jouw bericht baseert.
Voor iemand die pretendeert zich te baseren op feiten doe je nu wel erg veel aannames.
En ja, er van uit gaan dat het in het verleden zo was en nu weer zo zal gaan is ook een aanname.

Denk je nu echt dat als in de komende update een (nieuwe) bug zit dat
ze daar dan niets meer aan doen?

Je doet net alsof Ziggo de specificaties voor de Humax zelf maakt en dus
bepaalt welke bugs en wishes meegenomen gaan worden in een
volgende update.
Dat bepaalt en maakt Humax echt zelf uit.

De Samsung P850R heeft ook meer dan 1 update gehad. Ook werden
daar wishes in opgenomen.

De aanname dat Ziggo zegt zogenaamd serieus te kijken naar features om
de klanten zoet te houden snijdt ook absoluut geen hout.
Waarom laat Ziggo dan de nieuwe bugs die na de laatste firmware update ge´ntroduceerd zijn in de Humax IR-FOX C niet oplossen. Op een ander forum deed een Ziggo medewerker die dagelijks de forums afstruint net alsof er geen bugs meer in de Humax IR-FOX C bekend zouden zijn bij Ziggo. Ik kreeg expliciet de vraag of ik dan een lijst wilde samenstellen van de bekende bugs nadat ik mijn beklag deed na de zoveelste keer resetten van de IR-FOX C omdat de tijd niet klopte en daardoor ook de EPG niet meer werkte. Al die bugs zijn ook via het betreffende Humax IR-FOX C forum alhier aangekaart direct nadat ze geconstateerd waren en door mij ook op andere forums. Ik heb dus bij het plaatsen van de lijst expliciet aangegeven dat ik de vraag om het overzicht onzin vond van de persoon in kwestie omdat ze zelfs allemaal weer eens waren aangestipt in het topic waar de vraag gesteld werd. Daarop werd niet gereageerd, maar er kwam wel een toezegging dat er "serieus" naar gekeken zou worden. Dat soort toezeggingen heb ik wel vaker gehad van die medwerker. Nooit meer wat van gehoord natuurlijk omdat er maar ÚÚn doel is en dat is de klant het idee geven dat er iets gaat gebeuren in de hoop dat de klant dan het niet langer blijft aankaarten.

En zoals gezegd komen veel van wishes ook al naar voren in de topics van de andere PVR's, dus had Ziggo deze keer alle gelegenheid om een aantal van die wishes op te laten nemen in de iHDR-5050C voordat deze uitkwam zoals nu opeens wordt toegezegd voor een volgende PVR.

Maar goed, het staat je vrij om je door Ziggo een ander beeld te laten schetsen. We zullen wel zien wat er met de komende update aan bugs wordt opgelost en of er dan nog eens een firmware update gaat komen om de nog niet goed opgeloste zaken en nieuw ge´ntroduceerde zaken als nog op te lossen. Ik hoop dat Ziggo mijn ongelijk gaat bewijzen, maar ervaringen uit het verleden zijn voor mij nog steeds geen aanleiding om mijn verwachtingen bij te stellen.