Los bericht bekijken
  #1450  
Oud 5 augustus 2009, 18:55
Geleihoofd's schermafbeelding
Geleihoofd Geleihoofd is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 4 augustus 2009
Locatie: Multikabel
Berichten: 8
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sokolum Bekijk bericht
Ik sta ook op het punt om een TV te kopen wat CI+ compatibel zal zijn.
Maar met de feiten in het achterhoofd en gezond verstand (en geduld) had je dit gewoon kunnen zien aankomen! Dat je nu Ziggo de schuld geeft is naar mijn mening omdat je niet kon wachten totdat alles gereed was! Je wist immers dat alles (CI+) eraan zat te komen, want je onderstreept de gesprekken van Dhr. Vos aan!

Ziggo heeft trouwens AlphaCrypt nooit ondersteunt, Dhr Vos heeft altijd indirect verteld, het is mooi meegenomen wanneer het wel werkt!

Ik zou je kaart terug brengen naar de winkelier met de mededeling dat hij aan jouw geen compatibel kaart heeft verkocht en dat je wenst een Ziggo CI+ compatibel kaart ervoor terug wilt krijgen! Als dat niet gaat, dan zou ik hem te koop aanbieden op de marktplaats. Want er zijn vast zat mensen die hem willen kopen ivm het bouwen van een home media center.

Good luck, en hopen dat die CI+ kaartjes betaalbaar worden.


Voor diegene die de interview nog niet hebben gezien: klik
Fijn dat je mij aanspreekt op mijn gezond verstand terwijl je zelf totaal aan mijn intentie voorbij gaat...

Anyhow, dat ik wist dat CI+ eraan zat te komen dat klopt. Dat ik geen geduld heb is een persoonlijke mening, ik ga niet maanden wachten (wat ik wel had moeten doen als ik duidelijkheid had willen hebben) met het kopen van een TV (doe ik met de aanschaf van bijv. een auto ook niet), maar ben zeker niet overhaast geweest. Dat ik heb besloten het vooralsnog te doen met een AlphaCrypt is inderdaad mijn eigen keuze, met het risico dat dat ding binnen één/anderhalf jaar vervangen moet worden, prima. Waar het mij wel om gaat is dat Ziggo de klant aan het spreekwoordelijke lijntje houdt, oftewel ze roepen al maanden dat er binnenkort duidelijkheid komt, en tot voor kort was die er simpelweg niet. Ook is er een uitspraak gedaan door Dhr. Vos die wel eens niet zo waar zou kunnen zijn als hij deed geloven. Dat vindt ik simpelweg niet kunnen, ga jij maar eens bij je vrienden allerlei beloftes doen en die niet nakomen, denk dat je snel alleen bent. Daarnaast, waarom wil Ziggo zo graag CI+ erdoor drukken? Puur zodat ze zelf controle hebben over hetgeen de consument koopt en kan, ik heb in ieder geval nog geen één voordeel voor de klant zelf kunnen ontdekken in het CI+ verhaal...

Dat Ziggo geen AlphaCrypt ondersteunt zei ik volgens mij zelf ook al, maar aardig van je dat je 't nog een keer zegt...

Nogmaals, dat ik dan met een niet bruikbare AlphaCrypt kom te zitten is mijn probleem helemaal niet, dat ding raak ik echt wel kwijt, en zo niet dan niet. Mijn probleem is dat Ziggo (net als vele andere bedrijven overigens) steeds meer een "dictatoriaal regime" erop na houden, zij klappen met de zweep en wij moeten maar ja en amen knikken. Als er nou nog een concurrent zou zijn waar ik naartoe kan OK, maar met een kabelaar is dat hier niet...

Ik hoop oprecht dat ik iets meer duidelijkheid heb verschaft en hoop nog meer dat Ziggo deze CI+ introductie iets soepeler laat verlopen als dat tot nu toe lijkt te gaan. Ik heb in ieder geval even mijn hart gelucht (was kennelijk hard nodig) en wens iedereen hier heel veel wijsheid en succes toe met CI+!