Los bericht bekijken
  #13  
Oud 5 augustus 2009, 16:34
Riparius's schermafbeelding
Riparius Riparius is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 maart 2009
Locatie: ***
Berichten: 3.926
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door May Laser Bekijk bericht
Dan gaan de dvd-recorders vooruit in functies. Ik heb zelf een wat oudere panasonic die dat niet kan.
Tja, lang niet altijd hoor. Sony heeft ooit een fraaie reeks DVD/HDD recorders uitgebracht met zeer uitgebreide montagemogelijkheden om reëel óf virtueel (via playlists) opgenomen materiaal te editten. Ook was er een functie aanwezig die met grote trefzekerheid automatisch indexpunten toevoegde bij begin en eind van reclameblokken. Ideaal als je snel reclame wilt skippen bij terugkijken of editten. Maar in latere modellen waren één of beide functies weer verdwenen of uitgekleed.

Het lijkt me vreemd dat de afstandsbediening van je Panasonic geen toets heeft om te schakelen tussen een extern en intern signaal. Dat is wel heel basic. Zelfs VHS recorders van 20 jaar oud hebben zoiets. Wat is het typenummer van je recorder? Heb je een linkje naar een PDF handleiding?
Citaat:

Overigens, in dat plaatje gaat er niks naar de 'aerial in', waar moet dan het analoge signaal vandaan komen?
In andere delen van de handleiding staat het aansluiten van de antennekabel op de recorder beschreven, ook met plaatjes. Dit plaatje heeft alleen betrekking op de aansluiting van een decoder. Merk op dat ook het netsnoer van de recorder in het plaatje niet is aangesloten. Maar iedereen zal wel begrijpen dat de recorder zonder netsnoer niet kan functioneren.