Los bericht bekijken
  #9  
Oud 5 augustus 2009, 16:04
Riparius's schermafbeelding
Riparius Riparius is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 maart 2009
Locatie: ***
Berichten: 3.926
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door The_Doman Bekijk bericht
Als het goed is geen.
Bij vrijwel alle DVDrecorders kun je schakelen tussen het beeld van de interne analoge tuner en het externe (RGB-Decoder) SCART signaal.
Hiervoor zit meestal een knop "SOURCE" op de afstandsbediening van de recorder.
Raadpleeg hiervoor eventueel de handleiding van je DVDrecorder.
Inderdaad, er zijn geen wijzigingen nodig in de aansluitingen als alles is aangesloten zoals op het plaatje hierboven is te zien en tevens in het setup menu van de recorder de juiste instellingen zijn gemaakt zoals ik hierboven eerder had aangegeven. Het advies van May Laser is onjuist.

Op de afstandsbediening van Sony DVD/HDD recorders heeft de bedoelde toets de aanduiding TV/VIDEO. Het is probleemloos mogelijk een opname te maken van de ingebouwde analoge tuner en tegelijk naar het doorgeluste signaal van de decoder te kijken. Ook is het mogelijk een opname te maken vanaf de aangesloten decoder en gelijktijdig een DVD af te spelen of een eerder op de harde schijf van de recorder opgenomen programma of zelfs het begin van de nog lopende opname terug te kijken. Hierbij werkt dezelfde toets om te kunnen schakelen tussen het (externe) beeld van de lopende opname en het (interne) beeld van de DVD of opname die op dat moment wordt afgespeeld.