Discussie: Klacht: Frauduleuze incasso praktijken
Los bericht bekijken
  #1  
Oud 5 augustus 2009, 14:45
Sucko's schermafbeelding
Sucko Sucko is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 28 februari 2009
Locatie: Emmen
Ziggo Internet: geen
DTV: geen
Berichten: 2
Standaard Frauduleuze incasso praktijken

Zo we zijn een half jaar, 20 euro belkosten, diverse mailtjes aan ziggo klantenservice, diverse mailtjes aan het incassobureau, mailtjes aan mevrouw Fernant en 6 uur van mijn kostbare tijd verder en nog steeds heb ik mijn beloofde geld, de wettelijke rente en de kosten die ik na diverse waarschuwingen heb gemaakt, niet terug. Geweldig Ziggo..
Tja, ik heb hier al eens eerder gepost en toen waren er gebruikers die begonnen over het vechten met de grote reus. En dat ik maar moest bewijzen dat het probleem niet bij mij lag. Effijn, de bewijslast ligt er, de mail van 27 mei dat ze inderdaad een fout hebben gemaakt en in dat mailtje de toezegging dat ik echt mijn geld terug zou krijgen.
Wat doen die Zukko’s , gaan ze een incasso bureau inschakelen. Ik dacht ach is goed voor de werkgelegenheid en voor de omzet van het incassobureau. Netjes een telefoontje gepleegd met een allervriendelijkst meisje. Ik stelde voor om het tot aan de rechtbank uit te vechten, was goed voor hun omzet en goed voor die van mijn advocaat.
Op 30 juni toch maar geluisterd naar het meisje van het incassobureau om een klacht via hun site in te dienen, want anders zou het proces niet gestopt worden. Netjes gedaan en binnen 1 seconden een Auto-reply (wel goed werk van die automatiseerders daar, dat is tot nu toch het enige snelle wat ik bij Ziggo gezien heb, dat zou wat beloven)
Na een paar weken maar eens gebeld naar het incassobureau. Ja meneer, we zien dat er 18 euro is betaald op u account, die heeft u zelf overgemaakt zo te zien. Jaja… dat zal. En ow ja u dossier staat op slot. Wij voeren op dit moment niets uit. Ik moest nog maar eens een mailtje sturen..
Dus : Of ziggo heeft zoveel klachten of ziggo durft de frauduleuze handelingen niet toe te geven en denkt nu even na hoe ze dit in de doofpot gaan stoppen.

Is er trouwens nog een incassobureau die mijn vordering van 400 euro bij die Zukko’s wil indienen.

Wie o wie nog tips….. misschien ben ik echt nog iets vergeten..