Los bericht bekijken
  #17  
Oud 5 augustus 2009, 14:15
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.460
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ed Bekijk bericht
Tja klopt helemaal, die tests zijn niet afdoende geweest en eigenlijk heeft men alles te snel op poten gezet. Aan de andere kant, als men er nooit mee begint? Wordt het helemaal niets. Ik hoop alleen dat dit een leermoment voor Ziggo is geweest, maar dat zal gerust. Ze delen de modems gelukkig niet in dozijnen uit in dezelfde buurt, maar erg random, want dat is vragen om problemen.

Tja die wantcontactdozen... gaat extra kosten voor Ziggo, maar ze moeten wel. En persoonlijk zit ik daar niet over in, zij zijn de leverancier en moeten de verantwoordelijkheden nemen en dan doen ze gelukkig in 99 van de 100 gevallen.
Toch ben ik het niet me jullie eens, het aantal problemen bij de nieuwe modems valt wel mee en het merendeel van de problemen komt niet door signaal problemen. Als mensen nu signaal problemen hebben, dan hadden ze die daarvoor ook al. Het is in principe niet moeilijker om docsis3 signalen te gebruiken dan docsis2, het is namelijk hetzelfde signaal, alleen gebruik je 4 kanalen tegelijk. Alleen de hogere upstream stelt wat hogere eisen aan de kwaliteit van de bekabeling voor de lagere frequentieband. Maar dat heeft niets te maken met uittesten van het systeem of de modems of zo of dat het te snel ingevoerd zou zijn.
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....