Discussie: Bug&Wishlist
Los bericht bekijken
  #848  
Oud 5 augustus 2009, 09:41
copymaster's schermafbeelding
copymaster copymaster is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 21 maart 2008
Locatie: Zuidhorn/@Home
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra / Cisco EPC3925
DTV: Humax 5200C, Humax iPVR 9200 C
Berichten: 610
Standaard

De issues zoals het mislukken van de opnames zullen worden meegenomen in de eerstvolgende firmware release. De SD kwaliteit is al heel veel over geschreven en blijkt toch systeemconfiguratie afhankelijk te zijn (merk/type tv). Genoeg die aangeven het beeld een 'plaatje' te vinden en anderen die aangeven dat de Humax een dag of 14 moet inspelen.

De wensen (of in ieder geval een deel hiervan) wordt meegenomen naar een volgend model. Het is maar de vraag of alle wensen wel kunnen worden geïmplementeerd op de Humax iHDR5050-C.

Gelijk fixen klinkt makkelijker gezegd dan gedaan. Eerst zul je moeten troubleshooten om te kijken waardoor het probleem veroorzaakt wordt en pas daarna kun je werken aan een oplossing, deze testen en dan implementeren. Dit kost nu eenmaal tijd. Zeker als dit probleem niet overal op het Ziggo netwerk optreedt. Genoeg mensen die nergens last van hebben, anderen die de ene opname na de andere zien mislukken.

Ik zelf heb nog de 9200C en ga in de loop van het jaar de 5050C aanschaffen. Zoveel vertrouwen heb ik in Humax en heb zeker niet het "naai" gevoel. Genoeg andere bedrijven die een apparaat op de markt brengen en vervolgens geen ondersteuning meer bieden in de vorm van firmware/driver updates.

En mocht je de Humax iHDR5050-C willen verkopen, zet hem op marktplaats en je bent hem zo kwijt. Heb je weer wat terug van die 400 euro