Los bericht bekijken
  #197  
Oud 5 augustus 2009, 08:41
ronvm's schermafbeelding
ronvm ronvm is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 september 2006
Locatie: 1689 Zwaag / Multikabel
Ziggo Internet: Z3 / Ubee Modem / TP-Link Archer c7 Router
DTV: CI+ op LG 42LM620S LED Cinema 3D SMART TV
Berichten: 778
Standaard

Gelukkig, het was zo stil omtrent dit onderwerp dat ik dacht de enige nog te zijn met problemen

Ik vind dat er een beste 'wanprestatie' geleverd is omdat "stekker erin en eruit" niet de bedoeling is van digitaal TV kijken of radio luisteren. Al die kunstgrepen beginnen behoorlijk irritant te worden en van plezier kun je helaas nog niet spreken. Als het werkt dan is het beeld super, daar niet van.

Maar heb je al eens geprobeerd om door het "Audio/Video" menu heen te lopen? Bij mij wordt het hele menu 'verminkt' wanneer ik naar beneden scroll met m'n a.b. Ook is de kans groot dat ik dan ineens weer op 576i zit te kijken. Het is maar goed dat ik het menu zo uit kan tekenen, anders weet je niet welke instelling waar zit en kun je die dus ook niet meer aanpassen. Dit treedt op sinds firmware-versie 1.2.0.1. Maar hij blijft wel langer op 1080i staan zonder dat dit ineens veranderd is.

Dat de audio geen Dolby Digital 5.1 of 7.1 is, viel mij meteen al tegen maar dat schijnt Canal+ ook niet te zijn. Dus waarom V.O.D. dan wel? Dus daar ging ik allang niet vanuit.

Ik blijf zeggen dat de Cisco een perfect apparaat is, maar dat door de aangepaste firmware er een zooitje van gemaakt is waardoor wij zoveel problemen hebben.

Laatst gewijzigd door ronvm; 5 augustus 2009 om 08:44 Reden: Taalfoutje