Los bericht bekijken
  #10  
Oud 5 augustus 2009, 08:34
ronvm's schermafbeelding
ronvm ronvm is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 september 2006
Locatie: 1689 Zwaag / Multikabel
Ziggo Internet: Z3 / Ubee Modem / TP-Link Archer c7 Router
DTV: CI+ op LG 42LM620S LED Cinema 3D SMART TV
Berichten: 778
Standaard

Het zou best wel eens aan de Cisco kunnen liggen. Ik had van m'n buurman een Samsung HD decoder aangesloten en die gaat als een speer, totaal geen last van wat dan ook. Maar dit zou toch niet mogen? HDMI is toch een standaard? Daar moet je toch niet aan gaan sleutelen in de vorm van 'beveiliging' wanneer je hem rechtstreeks op je reciever aansluit? Het laatste heb ik juist gedaan omdat je audio en video in één keer kan schakelen zonder problemen. Nergens staat dat dat niet kan om welke reden dan ook. Volgens een medewerker van Ziggo moet het ook gewoon kunnen.
Ik weet niet of jullie onderstaand ook hebben:

Wanneer de Cisco aanstaat (Radio/TV modus) en ik doe m'n TV uit (Plasma scherm), is 9 van de 10 keer m'n geluid ook weg. Met de Samsung komt dit na een 5 seconden weer terug, maar met de Cisco is het angstig stil. Wellicht heeft dat ook met 'handshaking' te maken?

Ik hoop dat er snel een oplossing komt want dit vind ik onacceptabel, zeker voor het geld wat het apparaat kost. Ik denk er ook aan om dit 2-jarig contract ongedaan te maken vanwege het niet voldoen wat mij beloofd is. Maar ik blijf er van overtuigd dat het niet aan de Cisco zelf ligt, maar aan de software. Ziggo: Zet dit nou eens zo, zoals de fabrikant bedoeld heeft. Hebben we wellicht ook weer ondertiteling via teletekst.