Los bericht bekijken
  #6  
Oud 4 augustus 2009, 22:27
no-bit's schermafbeelding
no-bit no-bit is offline
Member
 
Geregistreerd: 16 december 2008
Locatie: Hertogenbosch @Home-Ziggo
Ziggo Internet: Internet Z2
Berichten: 32
Standaard

Wij betalen voor dat stukje coax kabel in huis € 10,40 en niet de € 16,25 zoals dat elders in het land geld. Als het pakket Alles in 1 bevat dan moet het ook Alles in 1 zijn echter komen de kabelkosten er dan nog extra bij dan is het niet alles in 1.

Is het Alles in 1 pakket inc de kabelkosten dan is het meer oneerlijk omdat wij in de regio 's-Hertogenbosch slechts de gestelde € 10,40 betalen en dit vergeleken met het andere bedrag € 16,25 geeft een verschil van € 5,85 dat in mindering gebracht moet worden op het alles in 1 pakket.

Het Alles-in-1 Extra zoals dat staat op de website van Ziggo heeft in de aanbieding vele malen het woordje gratis opgenomen echter kost het toesturen van het installatiepakket € 9,50 maar dit geld dan alleen als het sterretje erbij staat. Bij de aanbieding van € 64,95 staat geen sterretje zodat deze verzendkosten alleen in rekening gebracht mogen worden waar het sterretje dus wel bij staat.
Kijk maar eens op: http://www.ziggo.nl/producten/alles-in-1/extra

Betreffende de coaxkabel kosten is Ziggo best wel slim want nu krijgen alle andere afnemers dezelfde korting die wij al langer kregen, of de ziggo klanten uit de regio 's-Hertogenbosch betalen teveel zonder dat iemand dit door heeft.

Laatst gewijzigd door no-bit; 4 augustus 2009 om 22:55