Los bericht bekijken
  #18  
Oud 4 augustus 2009, 17:59
dxben's schermafbeelding
dxben dxben is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 30 april 2008
Locatie: oldenzaal
Berichten: 23
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door meesdroo Bekijk bericht
Vaste netwerkverbindingen werken niet met WPA2. Ik vraag bovendien veel meer waarop je geen antwoord geeft. Ik vraag PER APPARAAT (inclusief de router) en PER ETHERNET ADAPTER (bedraad en WiFi zijn aparte adapters!) of ze werken, hoe ze ingesteld staan, welke foutmeldingen je krijgt enz. enz.
Je dokter kan je ook geen hele behandeling met medicijnen voorschrijven wanneer alles wat je hem verteld "dokter ik voel me niet goed" is; wanneer je dat blijft volhouden zegt hij hooguit na verloop van tijd "neem dan maar een asperientje".

Mees de Roo
Ik wist niet dat je kwaad werd!

Deze router heb ik als computer analfabeet aangeschaft vanwege de volgende slogan van Sitecom:

De Wireless Router 300N X3 maakt het mogelijk om draadloos bestanden en toegang tot breedbandinternet te delen, evenals de randapparaten die zijn aangesloten op de desktop-PC’s en notebooks in uw netwerk. Deze 300N-router garandeert een optimale prestatie bij gebruik van veeleisende toepassingen, zoals HD-video en HD-audio, VoIP, gaming met meerdere spelers en de overdracht van grote hoeveelheden gegevens met snelheden tot 300 Mbps. DANKZIJ DE HARDE WPS-KNOP KUNT U MET EEN
DRUK OP DE KNOP een veilige draadloze verbinding tot stand brengen. De 3 interne antennes verminderen de “dead spots” en garanderen een optimale dekking op alle verdiepingen van uw huis, inclusief de tuin en het thuiskantoor.

m.v.g. Ben