Los bericht bekijken
  #1409  
Oud 4 augustus 2009, 14:43
Sjoop1985's schermafbeelding
Sjoop1985 Sjoop1985 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 19 mei 2009
Locatie: Linne (Limburg)/@Home
Ziggo Internet: Alles in Eén Plus, Cisco modem
DTV: Sony Bravia KDL-40NX720 + Ziggo SMiT CI+ CAM & Humax iHDR 5200c
Berichten: 129
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Lightning99 Bekijk bericht
Volkomen mee eens!!! Binnenkort zal Ziggo ook wel een internet explorer lanceren met door hun voorgeprogrammeerde en niet verwijderbare faforieten en pop-ups.

Of zou ik ze nu op een idee brengen
De vergelijking is heel terecht. "Vroeger" deden veel internetproviders dat trouwens, als je zo'n "gratis internet" cdtje installeerde, werden een aantal favorieten aan je browser toegevoegd en de titelbalk gewijzigd naar "Internet blabla, aangeboden door provider x". Grote verschil is dat dit soort wijzigingen redelijk gemakkelijk terug te draaien waren/zijn.

De kwestie met de analoge zenders is voor de Sony TV's inderdaad geen probleem, omdat bij Sony de analoge en digitale kanalen van elkaar gescheiden zijn. TV's die echter één grote lijst gebruiken, (blijkbaar zijn die er) zitten wel met een probleem.

Als ze dan toch alles vast willen zetten, mag er in het geval van de Sony TV's er wel voor gezorgd worden dat ook de radiozenders op de juiste plek komen te zitten. De laatste 100 nummers van mijn kanalenlijst zijn een zooi en als ik die zooi straks niet meer zelf mag ordenen, mag ik op zijn minst verwachten dat Ziggo/Sony regelt dat de lijst op orde komt.
Begrijp me goed, ik ben tegen deze beperkingen, maar als je ze dan toch wilt doorvoeren, zorg dan voor een systeem dat goed werkt.
(Als ik echter de verhalen hoor over de software van de door Ziggo goedgekeurde STB's, lijkt me dat niet echt hun sterkste punt)