Los bericht bekijken
  #1393  
Oud 4 augustus 2009, 10:50
sokolum's schermafbeelding
sokolum sokolum is offline
Member
 
Geregistreerd: 17 april 2009
Locatie: Online&Ziggo
Berichten: 71
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Fjacobse
Hallo anoniem,
Heb je al wat meer duidelijkheid waarom Ziggo haar abonnees niet op de hoogte houdt van actuele ontwikkelingen?
Ziggo zou intussen wel een lesje geleerd moeten hebben. Ze is verkozen tot slechtste provider!
En dan zeg jij doodleuk (no personal offense) dat men zich concentreert op de retailers. Die weten (maar dat heb ik gedeeltelijk van het forum en gedeeltelijk uit eigen ervaring) in de praktijk dus ook van niets!
Wederom een gemiste kans van Ziggo om zich positief te profileren.
Ondertussen schijnt het zo te zijn dat mensen met een CI+ interface eerder afgeknepen worden met hun Alphacrypt, dan degenen die CI hebben. Mooie boel! Als dat zo is, dan doet Vos met recht z'n naam eer aan!

groet,
ronCitaat:
Oorspronkelijk geplaatst door anoniem Bekijk bericht
Ik zit niet bij het bedrijfsonderdeel dat verantwoordelijk is voor de klantcommunicatie. Ik kan alleen maar adviseren en jullie via het forum op de hoogte te houden. Ik hoop dat we binnenkort via de portal ook meer informatie gaan verstrekken. De helpdesk moet in ider geval redelijk goed op de hoogte zijn (uitzonderingen zullen er altijd zijn, gelet op bovenstaande posting). Met de communicatie naar de dealers proberen we in ieder geval de verkopers op de winkelvloer te voorzien v/d juiste en actuele informatie. Zij vormen immers het eerste contact met de consument. Niet alle consumenten raadplegen standaard de portal voordat ze een TV aanschaffen overwegen.

Informatie over CI+ is te vinden via: http://www.ziggo.nl/producten/televi...iplus&ns_fee=0

EDIT: QUOTE TOEGEVOEGD VAN: RON


Natuurlijk Doet Ziggo GEEN uitspraken op ontwikkelingen waar ze nog mee bezig en wat niet is afgerond. Zeker zelf nooit een serieus onderzoek gestart, dan had je dit wel geweten. Je kunt vooraf GEEN uitspraken maken totdat alle feiten op een rijtje staat.

Mensen, maak gebruik van je verstand wanneer je een uitspraak doet over bepaalde onderwerpen en vragen. Wat ik hier nu lees is absoluut van LAAG niveau. Stop ermee en denk na!

Laatst gewijzigd door sokolum; 4 augustus 2009 om 11:13