Los bericht bekijken
  #1392  
Oud 4 augustus 2009, 10:44
sokolum's schermafbeelding
sokolum sokolum is offline
Member
 
Geregistreerd: 17 april 2009
Locatie: Online&Ziggo
Berichten: 71
Angry Constructieve opmerkingen

Dat gebeurd toch zo vaak, PHILIPS is CI+ compatibel, alleen er zit een BUG in het software, sowat! Dan komt deze of de volgende maand een BUG FIX, waarna alles werkt zoals het hoort.

Hoe vaak komt je dat wel niet tegen in de wereld van de hardware en de software. Allemaal en storm in een glas water, geschreeuw om niets.

Het is zeker weer komkommer tijd, niemand niets te doen en dan maar blaten op software bugs... en ook nog geen geduld tonen.


Anoniem is verder geen uitlaatklep waar je zomaar aan alles kunt vertellen of vragen! Ik heb het idee dat niet iedereen dat snapt of begrijpt!

Anoniem is geen officiële kanaal van ZIGGO, maar een medewerker die graag het reilen en wijlen mededeelt van interne gang van zaken bij ZIGGO. Op zich is dat voor de meeste bedrijven al een aanleiding voor het nemen van disciplinaire maatregelen. Dus koester maar een beetje voor wat hij/zij hier heeft te vertellen!

Wat ik van iedereen hier mis is een CONTRUCTIEVE opbouw van krietiek, er wordt maar afgezeken ipv iets zinnigs op te schrijven. Je helpt niemand mee wanneer je afzeikt, zeker Anoniem niet, want daar help je niemand mee! Anoniem zeker niet


gr,
s

Laatst gewijzigd door sokolum; 4 augustus 2009 om 11:25