Los bericht bekijken
  #6  
Oud 4 augustus 2009, 09:21
onno72's schermafbeelding
onno72 onno72 is offline
Member
 
Geregistreerd: 17 oktober 2008
Locatie: Amstelveen
Berichten: 41
Standaard

Digitaal zappen is langzamer, maar van alle digitale zappers is de Cisco wel het allerlangzaamst.

Probleem bij de Cisco, is niet de iets langere interval, maar de onvoorspelbare en altijd langere interval. Soms is het 1 sec, soms is het 3 seconden (zapping is like a box of chocolates, you never know what youre gonna get). Dit is niet alleen met NLHD1 2 en 3, maar ook door de SD zenders. Soms lijkt het iets beter te zijn, maar als je met een gerust gevoel achterover zakt om even lekker te zappen gaat het weer mis.....

Daarnaast is de Cisco niet alleen traag met zappen, maar is het programeren en door menu's heen gaan al helemaal een kriem. Nadat ik +/- 1 week vooruit in de EPG zit wil ik 2 opnames programmeren, waarna ik beide 1 keer op RECORD drukken crash, doorzichtige interface en gebeurt even niets, pas na +/- 1.5 minuten reageert de box weer en zit ik live TV te kijken. Om de 2e opname te programmeren ben ik min 2 minuten bezig om op dezelfde plek te komen in de EPG (en dan loop ik weer de kans op een vastloper).

Tevens heb ik gisteren de Humax 5050c gehaald, en tot mijn verasssing is deze razendsnel met zappen en door menu's heen gaan. Het kan dus wel!