Los bericht bekijken
  #1375  
Oud 3 augustus 2009, 23:26
iNSaNe-oNe's schermafbeelding
iNSaNe-oNe iNSaNe-oNe is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 29 januari 2009
Locatie: Zoetermeer / Casema
DTV: Humax iHDR-5050c op Sony 37W5500
Berichten: 29
Lightbulb

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Fjacobse Bekijk bericht
Overigens kun je natuurlijk op eenvoudige wijze je klanten en leveranciers op de hoogte houden!
Eh, ik kom waarschijnlijk als lastige user op je over, maar wat bedoel je met deze losse zin? Ik denk wel dat ik snap wat je bedoelt, maar daarvoor missen een paar woorden (iets in de trend van: via de portal).

Tip van vandaag in het algemeen: bekijk de posts die je maakt minimaal één keer voordat je op 'Verstuur!' klikt, en ga na of het bericht niet op meerdere (ook verkeerde) manieren geïnterpreteerd zou kunnen worden. Maak aanpassingen indien nodig. Dat interpreteren vanuit meerdere oogpunten/zienswijzen is inderdaad niet heel makkelijk om te doen, maar kan een aantal onduidelijkheden zoals deze voorkomen.

Daarnaast geldt dit natuurlijk ook bij het lezen van posts van anderen (en voor sommigen geldt dit extra als je een post van anoniem leest): Ga niet uit van het slechte in het bericht; misschien is de zendende partij ongelukkig in zijn/haar bewoording geweest en heeft hij/zij de tip van vandaag niet helemaal goed ten uitvoering weten te brengen. Probeer hem ook in een ander, goed bedoeld daglicht te bekijken en pas daar je antwoord op aan. En bovenal: als iets je niet helemaal duidelijk is, schroom dan niet om extra helderheid te vragen voordat je een oordeel klaar hebt. Dat kan een boel frustratie aan de kant van zowel de lezende als de schrijvende partij schelen.

Zo. En nu weer on-topic.