Los bericht bekijken
  #1372  
Oud 3 augustus 2009, 22:38
iNSaNe-oNe's schermafbeelding
iNSaNe-oNe iNSaNe-oNe is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 29 januari 2009
Locatie: Zoetermeer / Casema
DTV: Humax iHDR-5050c op Sony 37W5500
Berichten: 29
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Fjacobse Bekijk bericht
Ik beweer helemaal niet dat alle abonnees de portal raadplegen! (ik zou bijna zeggen dat ze dat wel hebben afgeleerd, omdat er nooit echt nieuws op te zien is).
Maar om (vanuit Ziggo) "plat" te zeggen: ér kijkt toch niemand naar, dus doen we het maar niet, is mij tekort door de bocht.
Ze verkopen verdorie allerlei producten en kondigen van alles aan en vervolgens hoor, of zie je niets meer!
Vind jij het gek dat Ziggo als provider op de laatste plaats komt?

Bovendien vind ik het zo jammer, want met relatief weinig inspanning kun je je klanten goed op de hoogte houden en goodwill kweken.

Verder heb ik anoniem daarop in zoverre direct aangesproken, aangezien hij de enige Ziggo-vertegenwoordiger is op dit forum. Overigens dacht ik dat dat persoonlijk aanspreken wel meeviel!
Ik begrijp ook wel dat hij maar een schakeltje is in het geheel, maar hij is tot nu toe het enige directe Ziggoo-aanspreekpunt op dit forum.

Ik vraag me overigens nog steeds af hoe hun projectorganisatie in elkaar steekt.
Ik zie niet in de post van anoniem staan dat er niemand naar de portal kijkt. Dat maak jij er van.

Anoniem zegt dat de meeste mensen (lees hier niet: alle mensen) primair op informatie van een dealer af gaan. Er gaat ook een (substantieel) deel naar de portal, maar die hoeveelheid is kennelijk minder dan de hoeveelheid die hun informatie bij de dealer haalt. Vandaar dat ziggo er kennelijk voor kiest om primair de updates aangaande CI+ via de dealers te verspreiden. Dat is het beleid van Ziggo, en anoniem vertelt dat hier. Je moet het echter niet verkeerd interpreteren, hoe makkelijk dat ook gaat.

Los daarvan ben ik het helemaal met je eens: ik ben zelf ook een persoon die dealers niet bepaald serieus neemt op het gebied van technische achtergrondinformatie; ik prefereer ook het internet hiervoor. Het zou inderdaad voor mij (en kennelijk ook voor jou, en ik denk ook voor vele anderen uit de substantiële groep portalgangers) een uitkomst zijn indien daar wat meer tijd en effort door Ziggo in gestoken zou gaan worden. Scheelt ze een hoop geleur. In ieder geval op dit forum.