Los bericht bekijken
  #1367  
Oud 3 augustus 2009, 21:19
Fjacobse's schermafbeelding
Fjacobse Fjacobse is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 27 juni 2009
Locatie: Zoetermeer / Casema
Ziggo Internet: Ai1-plus
DTV: Samsung UE48H6400AWXXH Neotion, 32pfl7675H/12 Neotion, Samsung DCB-H380, Humax IR-FOX C(2x), Samsung
Berichten: 1.106
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door anoniem Bekijk bericht
Ik zit niet bij het bedrijfsonderdeel dat verantwoordelijk is voor de klantcommunicatie. Ik kan alleen maar adviseren en jullie via het forum op de hoogte te houden. Ik hoop dat we binnenkort via de portal ook meer informatie gaan verstrekken. De helpdesk moet in ider geval redelijk goed op de hoogte zijn (uitzonderingen zullen er altijd zijn, gelet op bovenstaande posting). Met de communicatie naar de dealers proberen we in ieder geval de verkopers op de winkelvloer te voorzien v/d juiste en actuele informatie. Zij vormen immers het eerste contact met de consument. Niet alle consumenten raadplegen standaard de portal voordat ze een TV aanschaffen overwegen.
Beste anoniem,
Dank voor je antwoord. Ik weet natuurlijk niet waar jij je in de Ziggo-organisatie bevindt. Ik ga er echter wel van uit dat het invoeren van CI+ voor jullie een groot project is. Jullie zijn immers de eerste! Ik mag dan toch wel veronderstellen dat de "afdeling" klantencommunicatie deel uitmaakt van dit project en dat er nauw wordt samengewerkt tussen de verschillende disciplines!
Jouw argument dat niet alle consumenten de portal raadplegen bij het aanschaffen van een TV snijdt naar mijn mening geen hout!
Juist daar heeft Ziggo een toegevoegde waarde voor de mensen die dat wel doen.
Je doet nu een beetje voor komen alsof er (bijna) niemand die een nieuwe TV wilt aanschaffen op de portal kijkt. Dat vind ik naïef en denigregend naar jullie abonnees toe!

Overigens is het natuurlijk nog steeds (excuse me when I'm wrong) van de zotte dat mensen met een TV met een CI+ slot eerder worden afgeknepen met hun Alphacrypt dan de degenen met CI slot. Als dat zo is, dan nogmaals: "iets met een Vos, haren en streken"!

groet,
ron