Los bericht bekijken
  #1366  
Oud 3 augustus 2009, 21:12
Lammersh's schermafbeelding
Lammersh Lammersh is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 18 juli 2009
Locatie: Alphen aan den Rijn /Casema
Ziggo Internet: Alles in 1 plus / Ubee EVW 3200
DTV: Philips 37PFL7606H/12 met SMiT CI+ CAM
Berichten: 106
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door anoniem Bekijk bericht
Dat hangt af van de orginele software. Ik heb toestel van een bekend merk bij de retail gezien met een sticker CI+ die niet werkt met een CI+CAM. In betreffende toestel zit helaas een bug, dat alleen met een software update te verhelpen is. Van toestellen die door ziggo gecertificeerd zijn mag je verwachten dat ze ook functioneren met ziggo CI+ CAM's, dit was immers de opzet. Van toestellen die niet gecertificeerd zijn weet ik niet of ze wel samenwerken met een ziggo CI+ CAM. In bepaalde gevallen zal een model mischien afgekeurd zijn, in bepaalde gevallen zal een toestel niet aangeboden zijn, in dat geval weten we het uberhaupt niet. Zolang wij geen meededelingen doen over toestellen die gecertificeerd zijn, kun je ervan uitgaan dat er ook nog geen goedgekeurde toestellen beschikbaar zijn.
Beste Anoniem,

Ik lees nu al +/- 3 maanden dat de testen met Philips op de helft zijn maar tot en met heden nog geen meter opgeschoten zijn. De mensen die de afgelopen maanden een Philips tv gekocht hebben voelen zich hier niet prettig bij.
Wat is nu de oorzaak dat er iets niet lekker loopt tussen Philips en Ziggo. Komt dit doordat Ziggo andere merken voortrekt of dat Philips alles op een laag pitje heeft staan en maar blijft afwachten.
Stel dat alles met Philips nu eens beter gaat lopen wanneer kunnen wij dan eindelijk van onze tv gaan genieten via de CI+ CAM.