Los bericht bekijken
  #1348  
Oud 3 augustus 2009, 00:31
timothee's schermafbeelding
timothee timothee is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 3 augustus 2009
Locatie: Maastricht
Berichten: 6
Standaard

Sow, ik ben toch wel blij dat dit forum bestaat en dat er iemand van Ziggo anoniem info prijs geeft over dit soort ontwikkelingen.

Het zou alleen toch wat fraaier zijn als Ziggo ook uit zichzelf wat meer info zou verstrekken richting eindconsument.

Ik ben al ongeveer drie kwart jaar van plan om over te stappen naar een LCD TV mét digitale (HD) TV van Ziggo. Ik kijk tot nu toe nog steeds analoog op een CRT bakbeest.

Ik wilde eerst de Sony KDL-37W5500 kopen, maar ga nu toch liever voor de Philips 37PFL8404, vanwege het strakkere design (technisch zijn ze bijna gelijk).

Nu had ik mij erop verheugd dat ik nu eindelijk in mijn zomervakantie zo'n ding kon gaan kopen mét de Ziggo CI+ CAM module (want daar had ik al die tijd op zitten wachten). Nu moet ik dus alsnog minimaal een maand wachten en hopen dat die Philips wel wordt gecertificeerd

Niet dat ik verwacht met mijn besteding van ongeveer 1200 euro (TV + BluRay speler) de Nederlandse economie te kunnen redden, maar als de regering graag wil dat we ons geld spenderen (sparen heeft toch nauwelijks nog zin met die lage rentestand), dan doen ze er verstandig aan om Ziggo eens een trap onder de kont te geven

Ik ben volgens mij niet de enige die de aankoop van een LCD TV uitstelt tot Ziggo de gecertificeerde CAM modules op de markt brengt (niemand zit toch te wachten op een extra afstandsbediening?? ).
Ik hou mijn geld nu nog ff lekker in de beurs om te voorkomen dat ik straks alsnog een kat in de zak aanschaf.

Ben dus blij dat ik toch nog even verder op internet heb gezocht voordat ik naar de winkel rende...bedankt voor de info uit dit topic!
En nu maar hopen dat die modules snel op de markt komen....