Los bericht bekijken
  #28  
Oud 2 augustus 2009, 23:06
xahmol's schermafbeelding
xahmol xahmol is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 februari 2008
Locatie: Utrecht (oud Casema)
Ziggo Internet: Connect Max&Play Max (300 Mb), Technicolor tc7210 (in bridge), Apple AirPort Extreme (2015)
DTV: Samsung Horizon (woonkamer),Humax IR-FOX C (slaapkamer),AnyseeE30TC (PC) en TV Extra.
Berichten: 4.972
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ArChie Bekijk bericht
Wat is dat nu voor een vraag? Is dit nu de manier om een normale discussie te voeren? Als je wilt discussieren over de prijs van een dergelijke voorstel draag dan aan waarom het dan volgens jou duurder zal worden.
Goed, de meeste argumenten zijn door anderen al gegeven dus ga ik niet herhalen (sorry, heb in het weekend ook nog wel wat anders te doen dan hier posten ).

Maar insteek van deze vraag was dat iig topicstarter maar ook anderen in deze thread het idee hebben kennelijk wel even fors minder te kunnen betalen als ze zelf zenders kunnen kiezen. En daar geloof ik dus helemaal niets van.
En dat vanwege de zenders die geld aanbieden voor hun plek op de kabel, de uitvoeringskosten van de extra administratie...

Los daarvan: Jij kijkt dan kennelijk naar heel veel kanalen niet. Ik vind het gewoon prettig alle kanalen te hebben om tijdens het zappen altijd wel wat tegen te komen. Zo veel zenders waar ik echt niet naar kijk zijn er niet. En die paar zenders zijn waarschijnlijk nu net de zenders die betalen voor de plek op de kabel. En ik vermoed (zonder wetenschappelijke onderbouwing, maar daarom is het een vermoeden) dat dat voor een aanzienlijk deel van de mensen geld die betalen voor meer dan het basispakket.

Niet voor niets is er volgens mij geen kabelaar ter wereld (iig niet één waar ik het zenderoverzicht van gezien heb, en heb er toch een aardig aantal gezien in NL, de VS, UK en elders) die dit toepast.
Iedereen lijkt met pakketten te werken. Ook bv KPN Interactieve TV, terwijl IPTV zich als geen andere techniek voor persoonlijke pakketten zou lenen.

Kortom: leuk idee, maar in de praktijk niet aantrekkelijk voor de aanbieder en uiteindelijk ingewikkelder en duurder voor de klant. Zeker niet goedkoper, ook niet bij concurrentie op de kabel.