Los bericht bekijken
  #197  
Oud 2 augustus 2009, 19:52
Riparius's schermafbeelding
Riparius Riparius is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 maart 2009
Locatie: ***
Berichten: 3.926
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door copymaster Bekijk bericht
Ik zie anders in de bijdrage van jou ook geen punt om verder te komen dan alleen modder gooien naar Ziggo. Maakt niet uit wat Anoniem zegt, je bent het er standaard niet mee eens. Sony heeft flags aangepast waardoor de update werd gezien. Doe die oogkleppen eens een keer af en kijk verder dan je neus lang is.
Dat Sony die flags heeft aangepast weet ik ook, dat heeft Anoniem namelijk ook al gemeld. Maar het is tekenend voor de gang van zaken bij Ziggo dat kennelijk niemand bij Ziggo heeft begrepen of er zelfs maar van op de hoogte was wat die flags precies inhielden en dat de niet voor eindgebruikers bedoelde firmware update dientengevolge gewoon op (een deel van het) Ziggo netwerk is blijven staan.

Ik kijk veel verder dan mijn neus lang is, en ik durf zelfs te stellen dat ik veel verder kijk dan de meeste andere gebruikers op dit forum. Ik heb namelijk een maand voor de feiten al gewaarschuwd dat bezitters van bepaalde modelreeksen Sony toestellen het risico liepen ongemerkt een firmware update via het Ziggo netwerk door de strot gedouwd te krijgen die erin zou resulteren dat de volgorde van de kanalen niet meer door de gebruiker zou kunnen worden bepaald. Ik heb derhalve ook iedereen die in het bezit was van een dergelijk toestel gewaarschuwd om de automatische update functie onverwijld uit te zetten. Mijn waarschuwingen zijn destijds met scepsis en ongeloof ontvangen.
Citaat:
Ziggo heeft bij jou dezelfde werking als een rode lap bij een stier.
Tja, vind je het gek?