Los bericht bekijken
  #191  
Oud 2 augustus 2009, 19:08
Riparius's schermafbeelding
Riparius Riparius is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 maart 2009
Locatie: ***
Berichten: 3.926
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door copymaster Bekijk bericht
Het was toch Sony die een aanpassing heeft gedaan in de firmware en niet Ziggo. Dus Sony heeft het recht niet om zonder voorafgaande waarschuwing wijzigingen aan te brengen in de functionaliteit van apparratuur van abonnees. Ziggo kan niet eens firmware updates uitbrengen en is en blijft afhankelijk van de fabrikanten.
Het punt is dat Ziggo de facto deze firmware update heeft gepusht door deze op het netwerk te zetten. Dus Ziggo kan wel degelijk verantwoordelijk worden gehouden. Ziggo medewerker Anoniem geeft elders aan dat de nieuwe firmware al sinds maart j.l. op het Ziggo netwerk zou hebben gestaan maar dat deze firmware update tot voor kort niet door de nu getroffen toestellen werd 'gezien', maar dat er kennelijk een paar flags zijn aangepast waardoor de nieuwe firmware plotseling wel werd 'gezien' (en dan ook zonder medeweten van de bezitters werd geïnstalleerd op toestellen waarvan de automatische update functie niet expliciet was uit gezet). Ziggo wist dus dat de firmware op het netwerk stond (c.q. staat). Alleen heeft het er alle schijn van dat Anoniem de kwestie nu probeert af te doen als een technische glitch op het netwerk. Duidelijk is wel dat de betreffende firmware versie oorspronkelijk bedoeld was voor field tests en niet voor eindgebruikers, omdat deze versie immers anders al in maart op de toestellen van eindgebruikers zou zijn terechtgekomen.
Citaat:
Verdere discussie is zinloos. We zullen het niet eens worden. Het blijft modder gooien naar Ziggo.
Mooi, dan blijven we in dit topic in ieder geval verschoond van jouw verdere bijdragen waarmee we geen steek verder komen.

Laatst gewijzigd door Riparius; 2 augustus 2009 om 20:36