Los bericht bekijken
  #24  
Oud 2 augustus 2009, 15:35
G.bruiker's schermafbeelding
G.bruiker G.bruiker is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 10 november 2008
Locatie: Ziggo
Ziggo Internet: Alles in een extra 200/20,Ubee EVW320b
DTV: 2x Samsung CI+ TV met SMiT cam,Samsung SMT-C7140A HD Recorder, Humax 5300C
Berichten: 3.310
Standaard

Laat het lekker zoals het is.
Als Ziggo echt pakketten gaat maken op basis van populariteit dan krijg je dat heel specifieke zenders geen kans meer krijgen om op de kabel te komen,want die 2 a 3 kijkers moeten dan het geld opbrengen,dat wordt een hele dure zender of hij komt er niet op.
Ik ben dol op sci-fi maar ik lees dat een hoop anderen het toch tegenvalt.
Dan betaalt men er niet voor en verdwijnt de zender.
De zenders waar dan het meest voor betaald wordt ( het meest een pakket op genomen wordt ) worden je dan opgedwongen want ook al kijk je er niet naar,betaal je er niet voor,het neemt wel een plek in.
En heeft de zender een zomerstop en zendt wat minder leuke dingen uit,dan zegt men massaal het abonnement er op af, en verdwijnt de zender.
Maar als de programmering dan ten goede veranderd,mag je maar zien dat je hem terug krijgt.
Analoog kon je ook al die jaren niet bepalen wat er op kwam,een programmaraad vulde wel die zenders gedeeltelijk in maar iedereen weet welke idiote adviezen daar uit kwamen.

Er zit ook een keerzijde aan het geheel, ik betaal nu 9,95 voor de hele meuk.
Zitten daar een paar zenders in die een tijdje niet bevallen,dan kijk je ff niet.
Heb ik er net een abonnement op genomen en de zender doet een tijdje niets bijzonders,bv met de zomer, dan zit je wel,hee ik wil waar voor mijn geld,hier betaal ik niet voor !

Ik vind de pakket verdeling prima zo, er is een kleine scheiding voor sport en film betaalzenders,een basis pakket en een algemeen pakket,en een buitenlands pakket.
Ik ben een van de weinigen die een hekel heeft aan sport,maar als elke sportzender betaald wordt en populair dan komen er meer sportzenders.
En die verdringen dus andere zenders.
Die muziekzenders en zo hoeven van mij ook niet,maar als mensen met jeugd massaal pakketten met die zenders gaan samenstellen,komen er meer bij.
Ten koste van mijn zenders zoals discovery.
Ik ga wel minder betalen,maar krijg ook steeds minder te zien.
Tot op een gegeven moment er alleen nog maar zenders op zitten waar de meeste mensen het meeste geld voor betalen en ik mag het gaan doen met 10 zendertjes die ik dan nog leuk vind,de rest is dan verdwenen.
Komen er 5000 arabieren bij,die alleen voor hun zendertjes betalen,komen er dus ook meer arabische zenders bij,er wordt immers grof voor betaald.
En dat gaat weer ten koste van de minder bekeken zenders.

Een enquete vind ik best,vraag eerlijk wat men er van vindt,dan heb ik ook een stem,maar op basis van betaling zenders "inkopen" resulteert vroeg of laat in een aanbod waar alleen specifieke kijkers die bereid zijn meer te betalen dan ik van profiteren,en dat is een verkeerde richting.
En marktwerking jaagt vroeg of laat toch de prijzen op.