Los bericht bekijken
  #147  
Oud 1 augustus 2009, 20:49
Lightning99's schermafbeelding
Lightning99 Lightning99 is offline
Member
 
Geregistreerd: 29 juli 2009
Locatie: @Home
DTV: W5500
Berichten: 41
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jdd Bekijk bericht
Die maakt ziggo altijd al voor je.

Eigenlijk gaat het hier om de implemenatie van zender en zender nummers.

Alle fabrikanten (zo ver ik weet) op sony na laten je in de favorieten lijsten de zenders en hun nummers geschikken zoals je zelf wil.

Sony liet het schikken van de zenders toe op de basis lijst, alleen heeft sony besloten om dus die functionaliteit te laten vervallen om ziggo aproved te worden. Helaas hebben ze verzuimd om deze functionaliteit toe te voegen.

Een beetje "dom" laten we maar zeggen. En mijn inziens een reden voor Ziggo om ook deze versie van de firmware af te keuren.

Ik vraag me trouwens af of ziggo bereidt is de mensen te helpen om de mensen die de oude firmware terug willen hebben in contact te brengen met de juiste personen. Via een contact formulier/ helpdesk zal het ongetwijfeld een drama worden, zoals contact zoeken via de standaard weg bij ieder b edrijf een drama is.
Nog iemand die het snapt, we gaan de goede kant op

Gelukkig heb ik hier en daar wat know-how zitten in de zin van software en network engineering.. Dusja we bepalen nog altijd lekker zelf wat we met onze TV en zenders doen.

Alleen vind ik het zo sneu dat het allemaal op deze manier moet. Het leven kon zoveel makkelijker zijn. Maarja we willen altijd méér en beter...

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door willemsj Bekijk bericht
Waarom ?? Als hij zegt dat Ziggo geen geld vangt voor een prominente plaats op de lijst geloven jullie hem toch niet.
Klopt! Toch mooi als onze 007 wél de waarheid zo vertellen.