Los bericht bekijken
  #1293  
Oud 1 augustus 2009, 20:33
anoniem's schermafbeelding
anoniem anoniem is offline
Ziggo Official
 
Geregistreerd: 12 maart 2007
Locatie: Ziggo Provider
DTV: ALL
Berichten: 4.033
Standaard Status update

Zoals beloofd hierbij een status update van de CI+ ontwikkelingen.

Samsung.

Wij hebben de laatste testen met twee series/platformen Samsung iDTV's afgerond. We kijken nu met Samsung Benelux welke andere series overeenkomen qua hardware platform en software met de geteste platformen. Zodra deze lijst bekend is zal ik deze publiceren. Ik verwacht hier volgende week op terug te komen.

LG.

LG heeft het laatste half jaar gewerkt aan twee series te weten LF7300 en LH3300. Deze modellen zijn deze week goedgekeurd. De productie is eveneens deze week gestart en de verwachting is dat deze CI+ iDTV in medio augustus in de winkel beschikbaar komen.

Philips
Testen zijn nog niet in afrondende fase. Philips toestellen zijn dus niet goedgekeurd.

Sony

Alle testen zijn met succes afgerond m.u.v. de duurtesten. Tijdens de eerste duur- en stress testen afgelopen dagen hebben we een aantal problemen gezien, die verder door Sony onderzocht moeten worden. De volgende series komen in aanmerking voor certificatie E5300, E5500, V5500, W5500 en de Z5500. Twee series worden vanaf maart getest, de andere drie series zullen we in de komende maand beoordelen in hoeverre deze series gelijk zijn aan het geteste series. Let wel Sony is dus nog niet goedgekeurd.

Ziggo CI+ CAM's

Neotion en SMiT
Ziggo heeft alle testen afgerond met beide CAM producten in combinatie met 4-5 verschillende merken iDTV's. De CAM's zijn ook gebruikt in dezelfde duurtesten waar de iDTV's ook aan onderhevig zijn geweest. Vanaf maandag zullen de laatste testen bij Irdeto in China plaatsvinden. Als deze testen (duur 1 week) ook met succes afgerond zijn, zullen we toestemming geven voor de productie. Voor de productie houden we rekening met 2-3 weken. Als alles volgens plan verloopt hopen we de eerste CI+ CAM's eind augustus binnen te krijgen.

Inmiddels hebben de eerste voorbereidingen en deels testen plaatsgevonden op producten van Loewe, Panasonic, Sharp en JVC. Daarnaast hebben zich weer een aantal nieuwe fabrikanten gemeld.

AnoniemEdit.
10 Augustus, De lijst met gecertificeerde modellen is ook op de portal te vinden:
http://www.ziggo.nl/producten/televisie/ci-plus

Laatst gewijzigd door anoniem; 10 augustus 2009 om 17:00