Los bericht bekijken
  #5  
Oud 1 augustus 2009, 18:52
theMANnl's schermafbeelding
theMANnl theMANnl is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 1 augustus 2009
Locatie: Hoorn, multikabel
Berichten: 12
Standaard

ArChie,

Topreactie! De werking van paketten en de bijbehorende frequenties is nu geheel duidelijk.

De ziggomonteur had dit keer geen haast. Maar je zou me niet geloven als ik je vertelde hoe lang ik bezig ben geweest met het internet werkend te krijgen (bleek te liggen aan een verouderde wandcontactdoos) en ik ben toch echt geen totale noob hierin. Uiteindelijk heel boos geworden, en toen kwam er, eindelijk, een monteur langs.

Dat de ziggomonteur met het digitale tv gebeuren niets heeft gedaan is begrijpelijk aangezien er toen bij ons nog geen sprake was van digitale tv. Inmiddels ben ik er trouwens ook achter dat er wel degelijk een splitter gebruikt word, dat is namelijk het "verdeel kastje" wat in de wandcontactdoos geplugd zit.

Wat ik nu ga doen is het volgende, ik zal 10 meter coax kabel aanschaffen, een paar nieuwe connectors en een nieuwe antenne aansluitdoos(https://www.sluitallesaan.nl/shop/cat/1000044.jsf). Uiteraard schaf ik alleen door kabelkeur goedgekeurde producten aan.

Mocht ik dan nog problemen ondervinden, zal ik een ziggo-monteur laten langskomen. Uiteraard zal ik mijn bevindingen nog even hier plaatsen. Misschien help ik er iemand mee.

ArChie, had jij verder nog tips en/of opmerkingen? Heb je toevallig een goed adres voor bovenstaande spullen?

Alvast bedankt!