Los bericht bekijken
  #3  
Oud 1 augustus 2009, 18:00
theMANnl's schermafbeelding
theMANnl theMANnl is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 1 augustus 2009
Locatie: Hoorn, multikabel
Berichten: 12
Standaard

Beste ArChie,

Hartelijk dank voor je snelle en uitgebreide reactie. Ik snapte het stukje van de verschillende frequenties op netwerk-ID 8888 niet helemaal. Misschien dat je dit nog wat toe kunt lichten?

En wij maken hier geen gebruik van splitters. Ik zit wel op de 2e verdieping terwijl de coax kabel uiteraard op de begane grond binnen komt. Het is een dunne coax kabel van een bouwmarkt met ook aansluitingen van een bouwmarkt. Toevallig heeft de ziggo monteur enige tijd terug de wandcontactdoos vervangen evenals de modem en het verdeelkastje wat in de wandcontactdoos geplugd zit.

Is het misschien verstandig om een ziggo monteur langs te laten komen. Misschien word dan het een en ander door hun aangelegd (lees betaald ) en hun zijn vast in staat om met zekerheid te zeggen of er inderdaad interverentie optreed. Don't get me wrong Archie jou reactie is zeer aannemelijk en waarschijnlijk waar, maar ik heb weinig zin om de bekabeling hier te gaan vervangen. A: het is niet gratis en B: dat gaat hier voor nogal wat werk zorgen (kabel loopt niet op de meest practische plek)

Wat is het meest verstandige om te doen?