Los bericht bekijken
  #1  
Oud 1 augustus 2009, 17:28
Pieter099's schermafbeelding
Pieter099 Pieter099 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 1 augustus 2009
Locatie: Rolde, Ziggo
Ziggo Internet: Alles in 1 Plus
Berichten: 8
Standaard Alles in 1 welke router

Hallo,

Ik heb Ziggo Alles in 1 plus besteld en zou graag willen weten welke router jullie mij adviseren.

Ik neem aan dat ik uit de modem van Ziggo maar 1 computer kan aansluiten en vandaar dat ik een(nieuwe) router nodig heb.

De situatie is nu zo:
Ik heb een Modem van telfort die is gelinkt aan 1 van de 4 LAN poorten van mijn LINKSYS WRT54G. Vandaar zijn 2 draaloze Laptops en 3 gedrade computers aangesloten. Ik haal max 7,5 mb per seconde bij telfort waar ik 20 moet krijgen volgens de hd zit ik niet zover van de ''centrale''. Ik hoop dat ik met Ziggo wel dicht tegen de beloofde snelheid aan zit.

Wat ik graag wil:
Een snelle router die mee kan met de toekomstige snelheids verhogingen van Ziggo. Ook moet de max snelheid van ziggo (20mb) draadloos haalbaar zijn (met toekomstige snelheids verhogingen is 50 mb draaloos ook wel handig), ik moet wel zeggen dat de begane grond en muren van beton zijn, ik hoop dat ik daar niet teveel hinder van ondervind. Op de router moet ik uiteindelijk 4 computers kunnen aansluiten. En 2 á 3 draaloos.

Ook moet de modem niet te duur zijn, rond de 80 euro.

Ik weet dat ik veeleisend ben, maar ik hoop dat iemand een goede router weet voor Ziggo alles in 1 plus (zoals ik het nu lees gaat die snelheid begin 2010 al naar 30 MB dus ik hoop dat er wat voor mij op de markt is qua routers).


p.s. Heeft iemand enig idee welk modem ik krijg van Ziggo, ik lees overal dat mensen met Alles in 1 extra een snelle modem krijgen, krijg ik die als nieuwe klant met Alles in 1 plus ook al?