Discussie: Vraag: Alphacrypt instellen
Los bericht bekijken
  #11  
Oud 1 augustus 2009, 13:44
ArChie's schermafbeelding
ArChie ArChie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2005
Locatie: -
Berichten: 3.916
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mrjudoka Bekijk bericht
Dus daarom wilde ik wel eens weten of er binnen in de Alphacrypt module iets of wat kan aangepast worden en hoe (of waarom) dan wel.
Alle instellingen van de AlphaCrypt op de fabrieksinstellingen laten staan zoals getoond in de link waarmee ik eerder al reageerde. De enige wijziging die je zou kunnen maken is het uitzetten van de smartcard messages.

Het is mij niet bekend dat de 4000 serie veel problemen heeft met de AlphaCrypt Classic CAM. Je kan natuurlijk altijd een keer toevallig een AlphaCrypt Classic CAM treffen die kapot is, maar drie keer achter elkaar is zeer onwaarschijnlijk.

Ik denk dus dat je signaal problemen hebt. De TV heeft een status menu waar je voor iedere gebruikte frequentie de signaal kwaliteit kan zien. Ga daarvoor op een kanaal staan dat problemen geeft en onderzoek dan hoe het zit met het signaal. Als dat te slecht is dan zal je iets moeten gaan doen aan de coax bekabeling. Mocht je nog andere apparatuur zoals video recorders via de coax kabel doorgelust hebben zitten voordat het signaal naar de TV gaat dan is het aan te raden om die apparaten eens te verwijderen om te zien of dat verschil maakt. En verder geef je niet aan of je netjes de instellingen procedure van The_Doman hebt gevolgd om de kanalen te vinden.